Betmaster Преглед на казино - Live Casino

BetmasterResponsible Gambling
CASINORANK
8.99/10
БонусБонус за добредојде до $700 + 40 бесплатни вртења
Казино и спортско обложување
Виртуелни спортови
Вртења без лојалност
PNP во Финска
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Казино и спортско обложување
Виртуелни спортови
Вртења без лојалност
PNP во Финска
Betmaster is not available in your country. Please try:
Live Casino

Live Casino

Во Betmaster, можете да најдете повеќе од 250 игри за играње, а најпопуларната игра е Live Blackjack и некои од неговите варијанти како Blackjack A, Blackjack Platinum VIP, Blackjack Party и Blackjack Silver 1.

Без разлика која игра ќе ја изберете да играте, сигурни сме дека ќе имате прекрасно искуство.

Блек Џек во живо

Блек Џек во живо

Како што рековме претходно блек џек е најпопуларната игра што можете да ја играте во Betmaster. И, бидејќи ова е многу популарна игра, би очекувале дека има многу различни варијанти на истата. Овде можете да играте една од следниве игри:

 • Блек Џек лоби
 • Блек Џек А
 • Блек Џек Б
 • Блек Џек Ц
 • Блек Џек Д
 • Блек Џек Дијамант ВИП
 • Блек Џек Ф
 • Блек Џек Fortune ВИП
 • Блек Џек Гранд ВИП
 • Блек Џек партија
 • Блек Џек платина ВИП
 • Блек Џек Сребрена 1
 • Блек Џек Сребрена 2
 • Блек Џек Сребрена 3
 • Блек Џек Сребрена 4
 • Блек Џек Сребрена 5
 • Блек Џек Сребрена 6
 • Блек Џек Сребрена 7
 • Блек Џек ВИП Б
 • Блек Џек VIP C
 • Блек Џек ВИП Д
 • Блек Џек ВИП Е
 • Блек Џек ВИП Г
 • Блек Џек ВИП Х
 • Блек Џек VIP I
 • Прво лице Блек Џек
 • Бесконечен Блек Џек
 • Салон Приватен Блек Џек 1
 • Салон Приватен Блек Џек 2
 • Салон Приватен Блек Џек 3
 • Ол-стар Блек Џек
 • Бакара Ц
 • Блек Џек
 • Блек Џек 1
 • Блек Џек 7
 • Блек Џек злато 1
 • Блек Џек злато 3
 • Блек Џек злато 4
 • Блек Џек злато 5
 • Блек Џек злато 6
 • Блек Џек Грин
 • Блек Џек лоби
 • Блек Џек Платинум 1
 • Блек Џек ВИП А
 • Блек Џек ВИП Алфа
 • Блек Џек ВИП Бета
 • Блек Џек ВИП Гама
 • Блек Џек ВИП Л
 • Блек Џек ВИП М
 • Блек Џек ВИП Н
 • Блек Џек ВИП О
 • Блек Џек ВИП П
 • Блек Џек ВИП Р
 • Блек Џек ВИП С
 • Блек Џек ВИП Т
 • Блек Џек VIP X
 • Прво Персона Блек Џек лоби
 • FreeBet Блек Џек
 • Freebet Блек Џек Лоби
 • Италијански Блек Џек
 • Во живо - Блек Џек А
 • Во живо - Блек Џек Азур А
 • Во живо - Блек Џек Азур Б
 • Во живо - Блек Џек Азур Ц
 • Во живо Блек Џек Азур Д
 • Во живо - Блек Џек Азур Е
 • Во живо - Блек Џек Азур Ф
 • Во живо - Блек Џек Азур Г
 • Во живо - Блек Џек Азур Х
 • Во живо - Блек Џек Азур Ј
 • Во живо - Блек Џек Б
 • Во живо - Блек Џек Ц
 • Во живо - Блек Џек Д
 • Во живо - Блек Џек Е
 • Во живо - Блек Џек БЈ
 • Mambo Неограничен Блек Џек
 • Меренге Блек Џек 2
 • Моќ Блек Џек
 • Румба Блек Џек 1
 • Салон Privé Блек Џек А
 • Салон Privé Блек Џек Б
 • Салон Privé Блек Џек Д
 • Salon Privé Blackjack F
 • Брзина Блек Џек Е
 • Брзина Блек Џек Г
 • Брзина Блек Џек Х
 • Брзина Блек Џек I
 • Брзина Блек Џек Ј
 • Брзина Блек Џек К
 • Брзина Блек Џек Л
 • Брзина Блек Џек М
 • Турски Блек Џек
 • Неограничено 21 Блек Џек Автоматско Сплит во живо
 • Неограничен блек џек во живо
 • Неограничен турски Блек Џек
 • ВИП Блек Џек
 • ВИП Блек Џек со Предавање
Правила за Блек Џек

Правила за Блек Џек

Пред да одлучите да играте Блек Џек, добро е да ги научите правилата на играта. Тоа е единствениот начин на кој можете да ги подобрите вашите шанси за победа на долг рок.

Главната идеја на играта е да се доближи раката до 21, повисоко од дилерите без да пропадне. Значи, ова значи дека не мора постојано да имате рака со вкупно 21 за да победите. Треба да имате рака која е повисока од дилерите за да победите, или друга ситуација во која можете да победите е ако дилерот пропадне.

Играте само против дилерот, а не против други играчи. Играта започнува со ставање облог и дилерот ќе подели по две карти на секој играч и две карти за себе. Има неколку работи што можете да ги направите откако ќе ги добиете картите што ќе ви овозможат да ја подобрите вашата рака.

Имате опција да стоите, тоа значи дека нема да добиете дополнителни картички, или можете да погодите и да добиете друга картичка. Можете да добиете онолку картички колку што мислите дека се потребни. Други опции вклучуваат поделба, предавање и двојно надолу.

Кога да се предаде?

Постојат само 2 можни ситуации кога треба да размислите за предавање како опција.

 1. Ако имате рака со вкупна вредност од 16 против дилерските 9 преку Аце.

 2. И, ако имате рака со вкупна вредност од 15 против дилер 10.

Кога да се разделите?

Треба да ги поделите вашите парови во следниве случаи:

 • Секогаш разделувајте асови.

 • Никогаш не разделувајте десетици.

 • Пар од 9 се дели против дилерот 2 до 9, освен 7, инаку стои.

 • Секогаш делете 8-ки

 • Пар од 7 се дели против дилерот 2 до 7, инаку погоден.

 • Пар од 6 се дели против дилерот 2 до 6, инаку погоден.

 • Пар од 5-ки се удвојува против дилерот 2 до 9, инаку погоден.

 • Пар од 4 се дели против дилерот 5 и 6, инаку погоден.

 • Пар од 3 се дели против дилерот 2 до 7, инаку погоден.

 • Пар од 2 се дели против дилерот 2 до 7, инаку погоден.

Што да направите со мека рака?

Кога имате кец, а кецот се брои како 11, имате „мека“ рака и ова е она што треба да го правите во која било вкупна вредност:

 • Секогаш треба да стоите на мека 20.

 • Секогаш треба да се удвоите наспроти дилерот 6, на мекиот 19, во спротивно стојте.

 • Секогаш треба да се удвоите против дилерот 2 до 6 и да погодите против 9 преку Аце, инаку застанете на мека 18.

 • Секогаш треба да се удвоите во однос на дилерот 3 до 6, инаку удри на мека 17.

 • Секогаш треба да се удвоите во однос на дилерот 4 до 6, инаку удри на мека 16.

 • Секогаш треба да се удвоите во однос на дилерот 4 до 6, инаку удри на мека 15.

 • Секогаш треба да се удвоите во однос на дилерот 5 до 6, инаку удри на мека 14.

 • Секогаш треба да се удвоите во однос на дилерот 5 до 6, инаку удри на мека 13.

Што да направите со тврда рака?

Кога имате кец што се брои како 1, ова се следните дејства што треба да ги преземете.

 • Секогаш треба да стоите на 17 и повеќе.

 • Секогаш треба да се спротивставите на дилерот 2 до 6, во спротивно, погодете кога имате рака со вкупна вредност од 16.

 • Секогаш треба да застанете против дилерот 2 до 6, инаку, погодете кога имате рака со вкупна вредност од 15.

 • Секогаш треба да застанете против дилерот 2 до 6, инаку, погодете кога имате рака со вкупна вредност од 14.

 • Секогаш треба да се спротивставите на дилерот 2 до 6, во спротивно, погодете кога имате рака со вкупна вредност од 13.

 • Секогаш треба да застанете против дилерот 4 до 6, инаку, погодете кога имате рака со вкупна вредност од 12.

 • Секогаш треба да се удвои кога вкупната вредност на вашата рака е 11.

 • Секогаш треба да се удвоите против дилерот 2 до 9, инаку погодете кога имате рака со вкупна вредност од 10.

 • Секогаш треба да се удвоите во однос на дилерот 3 до 6, инаку погодете кога имате рака со вкупна вредност од 9.

 • Кога имате рака со вкупна вредност од 8, секогаш треба да удирате.

Рулет во живо во Betmaster

Рулет во живо во Betmaster

Постојат различни варијации на рулет што можете да ги најдете на Betmaster, вклучувајќи:

 • Молња рулет
 • Рулет лоби
 • Американски рулет
 • Автоматски рулет
 • Бенелукс Slingshot (автоматски рулет La Partage)
 • Рулет со двојна топка
 • Извонреден рулет
 • ВИП рулет
 • Рулет од прво лице
 • Прво лице Молња Рулет
 • Извонреден рулет
 • Рулет
 • Француски рулет злато
 • Автоматски рулет ВИП
 • Брзински рулет
 • Тркало на среќата
 • 24/7 рулет во живо
 • Американски рулет лоби
 • Автоматски рулет во живо
 • Автоматски рулет Live Classic 1
 • Автоматски рулет Live Classic 2
 • Автоматски рулет во живо Брзина 2
 • Автоматски рулет во живо ВИП
 • Автентичен рулет во живо казино Хамбург
 • Блаже во живо рулет
 • Казино кат во живо рулет
 • Од Казино Марина Рулет
 • Cumbia Ruleta во живо
 • Автоматски рулет Duo
 • Дијамон рулет во живо
 • Прво лице рулет лоби
 • Гранд во живо рулет
 • Во живо - лоби рулет
 • Во живо - Mega Sic Bio
 • Во живо - Рулет А
 • Во живо - Автоматски рулет
 • Во живо - Рулет Азур
 • Во живо - Рулет Макао
 • Рулет во живо - брзина
 • Марина казино рулет
 • Namaste рулет
 • Oracle казино рулет
 • Oracle казино рулет 360
 • Portmaso казино рулет Престиж авто рулет Висок ролери
 • Рулет низок ролери
 • Рулет Редовен
 • Рулет ВИП
 • Рулет 2
 • Рулет злато
 • Злато рулет 3
 • Рулет зелена
 • Рулет лоби
 • Тест за лоби за рулет
 • Автентичен рулет во живо Кралско казино
 • Салон приватен рулет 2
 • Рулет за автоматска брзина
 • Брзина автоматски рулет
 • Брзински рулет
 • Турски рулет
 • Турски рулет

Но, пред да започнете да ги играте сите оние возбудливи игри со рулет, прво треба да ги научите правилата. Ова е една од најпопуларните казино игри и откако ќе ги научите основите, можете да играте која било игра што ја сакате. Рулетот е игра на среќа, па на прв поглед се чини дека ништо не можете да направите за да ги подобрите вашите шанси за победа.

Правила за рулет во живо

Правила за рулет во живо

Да бидам искрен, не можете да предвидите на кој број ќе слета топката. Но, има нешто што можете да направите за да ги подобрите вашите шанси. Гледате, некои игри нудат подобри шанси за победа од другите, и ако се држите до тие облози, ќе победите на долг рок.

Постојат три класични верзии на играта, американски, европски и француски рулет. Она што треба да го разликувате овде се различните облози што можете да ги ставате додека играте. Некои облози нудат подобри исплати, но шансите да ги добиете се многу помали, а има облози што можете да ги поставите кои нудат помали исплати, но шансите да ги добиете се скоро 50-50.

Сите облози се поделени во две големи категории, внатрешни и надворешни облози. Надворешните облози се облози направени на групи на броеви, па поради таа причина, шансите да се добијат овие облози се многу подобри.

 • Црвено/Црно – ова е облог дали ќе победи црвен или црн број.

 • Непарни/Парни – ова е облог дали ќе победи парен или непарен број.

 • Високо/Ниско – ова е облог за тоа дали добитниот број ќе биде низок, од 1 до 18 или висок, помеѓу 19 до 36.

 • Колони – ова е облог дека добитниот број ќе биде во една од трите колони од дванаесет броеви. Првата колона ги содржи следните броеви 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31, 34. Втората колона ги содржи следните броеви 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32, 35. Третата колона ги содржи следните броеви 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36.

 • Десетина – овој облог опфаќа и 12 бројки, но овој пат по ред. 1. 12 опфаќа броеви од 1 до 12, 2. 12 опфаќа броеви од 13 до 24, а третата 12 опфаќа броеви од 25 до 36.

Внатрешните облози може да се стават внатре во правоаголникот каде што се сите броеви. Овие облози нудат подобра исплата, но ако сте почетник, треба да бидете внимателни, во секој случај, ако имате среќен претчувство, тогаш треба да одите на тоа. Еве ги сите внатрешни облози што можете да ги поставите:

 • Право нагоре – ова е облогот кој нуди најголема исплата. Го ставате вашиот облог на еден единствен број и ако погодивте правилно, ќе добиете исплата од 35 до 1. И, ако не можете да се одлучите за само еден среќен број, можете да поставите онолку директни облози колку што сакате.

 • Подели – ова е облог на два броја еден до друг на масата.

 • Улица – ова е облог на кој било број во ред од три броја.

 • Катче – овој облог е сличен на сплит-облогот, но овде ќе се обложувате на четири броја. Броевите треба да формираат квадрат на масата.

 • Линија – овој облог е сличен на уличен облог, но наместо тоа овде покривате два реда од три броја.

 • Облог со пет броеви - ова е облог на следните броеви 0, 00, 1, 2 и 3.

 • Кошница - ова е облог на броевите 0, 1, 2 и 3.

 • Облог со змија – овој облог ги опфаќа следните броеви 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 и 34.

Покер во живо

Покер во живо

Друга многу популарна игра што можете да ја играте во Betmaster е покер. Ова е одлична игра со многу различни варијанти, а ова се оние што можете да ги најдете во казиното:

 • Казино Холдем
 • Тексас Холдем бонус покер
 • Tripe Card покер
 • Карибите Студ покер
 • Екстремни Texas Hold'em
 • Обложување на покер
 • 2 Рачен казино држи
 • 6 + покер
 • Карибите Студ покер лоби
 • Казино Холдем покер лоби
 • Двоен рачен казино Холдем покер лоби
 • Змеј тигар 1
 • Екстремно Тексас Холдем лоби
 • Тексас холдем покер во живо
 • Лоби за покер
 • Тексас Холдем бонус лоби
 • Лоби за покер со тројна картичка

Но, пред да започнете да играте покер, треба да ги научите основните правила. Мора да знаете како функционира обложувањето и да го научите рангирањето на рацете. Ова е нешто што ќе го совладате многу брзо, сигурни сме, а штом ќе го направите тоа ќе уживате повеќе во него.

Работата овде е што треба да ги научите правилата напамет пред да одлучите да играте за вистински пари, бидејќи ако не го знаете рангирањето на рацете, можете да отфрлите добра карта, на пример.

Турнири во покер

Еден од највозбудливите делови од играњето покер е учеството на турнири. Многу е лесно да се приклучите на турнир каде што треба да платите купување и ќе добиете одреден број чипови за играње. Постојат различни типови на турнири на кои можете да учествувате, а ние ќе споменеме некои од најпопуларните:

 • Замрзнувања – Во овој тип на турнири добивате одреден број на чипови и откако ќе ги изгубите тие сте надвор.

 • Rebuys – На овие типови турнири ви е дозволено да купите повеќе чипови штом ќе ги изгубите сите првично купени.

 • Награда – Во овие типови на турнири, дел од вашето купување оди кон наградниот фонд, а остатокот оди кај секој играч што ќе ве исфрли од турнир.

 • Прогресивен нокаут – Ваквите турнири во последно време стануваат сè попопуларни. Овде, ќе соберете половина од наградата на противникот кога ќе го нокаутирате, а другата половина ќе се додаде на вашата награда.

 • Sit 'n Goes – Ваквите турнири започнуваат веднаш бидејќи секое место се пополнува и наградниот фонд се дели меѓу играчите.

Правила за покер со 3 карти

Повеќето игри со покер се варијанти со 5 карти, но можете да најдете и некои игри со 3 карти. Овде се обложувате дека имате подобра рака од дилерот и рангирањето е следниов:

 • Стрејт Флеш
 • Три од еден вид
 • Директно
 • Исплакнете
 • Пар
 • Висока карта

Правила за извлекување покер со 5 карти

Покерот со 5 карти беше најпопуларната варијанта пред Texas Hold'em да го зафати светот на покерот како бура. Идејата овде е да ја претворите вашата рака во подобра покер рака со 5 карти со размена на најмногу 5 карти. Победничките раце се следните:

 • Ројал Флеш
 • Стрејт Флеш
 • Четири од еден вид
 • Фул Хаус
 • Три од еден вид
 • Два парови
 • Еден пар
 • Висока карта

Во Омаха, ќе добиете 4 дупки и 5 заеднички карти за да ја направите најдобрата рака со 5 карти. Ќе мора да користите 2 од вашите картички и 3 од заедничките картички.

Правила за обетка со 7 карти

Студ со 7 карти се игра во Лас Вегас за време на покерот на светската серија. Во оваа варијанта, ќе добиете 2 карти свртени надолу и 1 картичка свртена нагоре. И, за време на обложувањето, ќе добиете уште три карти со лицето нагоре и конечна карта со лицето надолу.

Мисисипи Студ

Mississippi Stud е игра што се игра само против дилерот, што многу го намалува притисокот на играта. Играта започнува со анте облог и ќе добиете две дупнати карти свртени надолу. Ова се исплатите и рангирањето на рацете во Мисисипи Студ:

 • Кралски флеш: 600/1
 • Стрејт флеш: 100/1
 • Четири од еден вид: 40/1
 • Фул Хаус: 10/1
 • Флеш: 6/1
 • Директно: 4/1
 • Три од еден вид: 3/1
 • Два пара: 2/1
 • Пар дигалки или повеќе: 1/1
 • Пар од шестки до десетки: Притисни
Што е казино Betmaster? Брз преглед
2021-03-24

Што е казино Betmaster? Брз преглед

Бетмастер казино е основана во 2014 година пред да ги отвори вратите за јавноста во 2019 година. Ова онлајн казино е во сопственост и управувана од Reinvent Limited. Имено, Betmaster е регистриран во Курасао и работи со над 15 развивачи на казино игри. Казиното Betmaster нуди различни опции за игри, вклучувајќи игри на маса, видео слотови и игри во живо. Ова го стави во центарот на вниманието и покрај високата конкуренција на пазарот за игри.