BK8 - Live Casino

Age Limit
BK8
BK8 is not available in your country. Please try:
Trusted by
Curacao

Live Casino

BK8 Casino има многу различни игри во нивниот дел за казино во живо, па ако сте љубител на оваа форма на забава, ќе го цените тоа. Сите игри се проследени со висок квалитет на вашиот уред. Некои од игрите што можете да ги играте тука вклучуваат Baccarat, покер и рулет, само за да именуваме некои.

Бакара во живо

Baccarat е една од многуте игри што можете да ги играте во живо во BK8 Casino. Пред да играте за вистински пари, добро е да ги знаете правилата на играта, а одличната вест овде е дека Baccarat е многу едноставна игра за играње и правилата се лесни за учење.

Откако ќе го ставите вашиот облог, делењето следи строга процедура, за да можете да седнете и да се опуштите. Сепак, секогаш е добра идеја да знаете што се случува пред вашите очи, па затоа ќе ви ги објасниме правилата.

Кога играте во копнено казино, на масата се дозволени само 14 играчи. Но, кога играте онлајн, може да има повеќе играчи во исто време. Табелата е означена со 3 полиња каде што можете да го ставите вашиот облог, една кутија за играчот, една за банкарот и една за облогот Нерешено.

Играта има за цел да добие рака блиску до 9. За време на играта, не мора да донесувате никакви одлуки бидејќи играта се игра според однапред поставени правила. Сè што се очекува од вас е да одлучите каков облог сакате да поставите и колку сакате да обложите.

Откако ќе се стават облозите, дилерот ќе ги повлече картите. Кога ќе ги добиете вашите картички, ја додавате вредноста на картичките заедно за да добиете вкупна сума помеѓу нула и девет. Картите имаат малку поинакви вредности за играта. Кецовите се бројат како 1, 10-ките, а картите со лице се бројат како 0, а картите од 2 до 9 ја имаат нивната номинална вредност.

Ако двете карти што ги добивате првично се соберат до двоцифрен број, тогаш втората цифра ја покажува вредноста на вашата рака. На пример, ако добиете 6 и 7 кои се собираат до 13, тогаш вредноста на вашата рака ќе биде 3.

Ако играчот или банкарот има 8 или 9, ова се нарекува природна рака и кој ја има победува во кругот.

Ако Играчот и Банкарот имаат ист износ на поени, облогот нерешено ќе победи. Ова може да биде единствениот облог што ќе ве привлече ако сте почетник, бидејќи нуди најголема исплата. Но, искусните играчи знаат дека овој облог ретко се случува, па затоа ви предлагаме да го избегнете.

Ако никој нема природно или нерешено, играта продолжува и вредноста на раката на играчот диктира што ќе се случи следно.

Ако играчот има рака со вкупна вредност од 6 или 7, тие ќе застанат, а ако имаат рака со вкупна вредност од 5 или помалку, ќе извлечат уште една карта.

Правилата за Банкарот се малку поинакви и тие мора да следат некои однапред одредени правила. Добрата вест е што не мора да ги знаете овие правила ако ви изгледаат комплицирани, за да имате успешна сесија. Но, ако сакате да знаете што се случува пред вас, тогаш ќе ги пребродиме правилата:

 • Ако дилерот има рака со вкупно 7, 8 или 9, тие ќе застанат.
 • Ако дилерот има рака со вкупно 6, тој ќе добие уште една карта ако третата карта на играчот била 6 или 7.
 • Ако дилерот има рака со вкупно 5, тој ќе добие уште една карта ако третата карта на играчот била помеѓу 4 и 7.
 • Ако дилерот има рака која изнесува вкупно 4, тој ќе добие уште една карта ако третата карта на играчот била помеѓу 2 и 7.
 • Ако дилерот има рака која изнесува вкупно 3, тој ќе добие уште една карта ако третата карта на играчот била само 8.
 • Ако дилерот има рака која изнесува помеѓу 0 и 2, тој ќе добие уште една картичка.

Блек Џек во живо

Live Blackjack е уште една игра што може да ја играте во живо во BK8 Casino. Соочувањето со вистински дилер во живо кој ја води играта пред ваши очи е уникатно искуство. Играта се одвива нормално, каде што дилерот ги вади картите од физички чевел.

Правилата за играње Блек Џек се прилично едноставни и ќе ги совладате за кратко време.

Целта на играта е да се победи дилерот. Постојат три начини на кои можете да го направите тоа:

 • Вие цртате вредност на раката што е поголема од вредноста на раката на дилерот, без да надминете 21.
 • Дилерот црта рачна вредност што надминува 21.
 • На вашите први две карти цртате вредност на раката 21.

Не ви е грижа за другите играчи на масата, бидејќи вашата игра е само против дилерот.

Блек Џек се игра со стандардна палуба со 52 карти и оделата не се важни за играта. Картите имаат малку различни вредности за играта:

 • Картите од 2 до 10 имаат номинална вредност.
 • Картите со лице се бројат на 10.
 • Асовите се бројат како 1 или 11.

Играта се игра на полукружна маса која може да прими до 7 играчи. Но, кога играте онлајн бројот на играчи може да биде поголем.

На почетокот на секое коло, треба да ставите облог и да имате на ум дека секоја табела доаѓа со минимален и максимален облог. Дилерот потоа ќе ги раздели картите, две за играчот и две за себе. Ќе ги добиете двете ваши карти свртени нагоре, додека дилерот ќе има една карта свртена надолу, а другата ќе биде свртена нагоре.

Ако имате доволно среќа и првите две карти што сте ги добиле се карта со десет вредност и кец, имате Блек Џек и вие сте победник на рундата. Ако немате блек џек, а ниту дилерот нема, тогаш играта продолжува. Имате неколку опции на располагање за да ја подобрите вашата рака. Ова се сите достапни начини на кои можете да играте со рака:

 • Застанете - ако сте задоволни со раката што ја имате, можете да стоите и да не добивате дополнителни картички.
 • Хит – ако мислите дека дополнителна карта ќе ви помогне да ја подобрите вредноста на вашата рака, тогаш можете да погодите. Може да добиете онолку картички колку што сметате дека е потребно.
 • Double Down – ако имате добра рака, но ви треба уште една дополнителна картичка, тогаш можете да го удвоите вашиот првичен облог и дилерот ќе ви подели само една дополнителна карта.
 • Сплит – ако првите две карти што ги добивате се пар, имате можност да ги поделите картите и да ги играте како две посебни раце. Ќе мора да ставите друг облог еднаков на вашиот првичен.
 • Предадете се - ако мислите дека не можете да направите ништо со вашата рака, можете да се откажете и да вратите половина од оригиналниот облог.
 • Осигурување – ова е спореден облог што се нуди кога картата на дилерот е кец. Можете да ставите облог еднаков на половина од вашиот оригинален облог или помалку. Овде се обложувате дека дилерот има Блек Џек, и ако има, ќе добиете исплата за облогот за осигурување, но ќе го изгубите вашиот првичен облог.

Откако ќе завршите со играње со рака, на ред е дилерот. Тие секогаш ќе следат строги правила. Дилерот секогаш ќе удира додека не достигнат 17, а штом ќе го постигнат, ќе стојат.

Рулет во живо

Рулетот е веројатно една од оние игри за кои сите слушнале. Тркалото на рулет е прикажано во многу филмови и веројатно досега сте сфатиле дека тоа е едноставна игра за играње. Рулетот навистина е лесна игра за играње, штом ќе ги надминете некои основни правила.

Пред да започне играта, треба да се обложите на посветеното место на масата за рулет. Секоја маса ќе има минимални и максимални ограничувања и вашиот облог не треба да го надминува лимитот на табелата. Можете да го ставите облогот пред дилерот да ја затвори сесијата за обложување.

Играта се состои од тркало кое има црвени и црни слотови кои имаат броеви од 1 до 36 и еден или два зелени нула слота во зависност од тоа дали играте европски или американски рулет. Американскиот рулет има зелен џеб 0 и 00, додека европскиот рулет има само една нула. Дополнителната нула во американскиот рулет ја зголемува предноста на куќата, па ако барате попредизвикувачка игра тогаш ова е онаа за вас.

Откако ќе го ставите вашиот облог, дилерот ќе го заврти тркалото и ќе ја фрли белата топка. Штом тркалото ќе престане да се врти, топката ќе слета во еден отвор што го означува победничкиот број.

Видови облози во рулет

Многу важна работа на која треба да обрнете внимание е типовите на облози што можете да ги ставате кога играте рулет. Ова ќе ви помогне да се чувствувате посигурни во текот на играта и да донесувате подобро информирани одлуки.

Достапни се многу комбинации за обложување, некои нудат поголеми шанси за победа, но исплатите не се толку импресивни. Од друга страна, некои облози нудат големи исплати, но шансите за нивна победа се многу помали.

Постојат две категории на облози што ги нудат сите игри со рулет, Внатре и Надворешни облози. Внатрешните облози се оние што ги ставате на самите броеви и ги вклучуваат следните:

 • Стрејт е облог што опфаќа еден единствен број, а за да го направите овој облог треба да ги ставите чиповите во квадратот на бројот што сакате да го обложите.
 • Сплит е облог што опфаќа два броја кои се соседни на масата, а за да го направите овој облог треба да ги поставите чиповите на заедничката линија на квадратите на двата броја.
 • Улица е облог што опфаќа три броја лоцирани на иста линија, а за да го направите овој облог треба да ги поставите чиповите на надворешниот агол од редот.
 • Six Line е облог што покрива две соседни линии, а за да го направите овој облог треба да ги поставите чиповите на заедничкиот надворешен агол на двете линии.
 • Corner е облог што опфаќа четири броја кои формираат квадрат на масата, а за да го направите овој облог треба да ги ставите чиповите на заедничкиот агол од четирите броеви.
 • Трио е облог што ја покрива нулата во европскиот рулет, а нулите во американскиот рулет. За да го поставите овој облог, треба да го поставите чипот на линијата што ја делат нула кутии и другите два броја.
 • Кошница е облог што ги покрива следните броеви 0, 1, 2 и 3, а за да го направите овој облог треба да ги ставите чиповите на аголот што го делат нула кутии и првата линија. Кога играте американски рулет, овој облог ја вклучува двојната нула.

Надворешните облози се ставаат надвор од полето за броеви и опфаќаат поголеми групи на броеви. Постојат пет типа надворешни облози, вклучувајќи ги следниве:

 • Црвено или црно е најпопуларниот облог, а тоа е облог на бојата на добитниот број.
 • Чудно или парно е облог дека топката ќе слета или на непарен или парен број.
 • Ниско или високо е облог дека топката ќе слета или на низок број, кој вклучува броеви од 1 до 18, или на висок број, кој вклучува броеви од 19 до 36.
 • Десетици облог е облог на една од трите десетици што можете да ги најдете на распоредот на табелата.
 • Облогот со колони е облог на една од трите колони што можете да ги најдете на распоредот на табелата.

Постои уште еден облог што го имаат некои игри и тој се нарекува Змиски облог. Овој облог ги опфаќа следните броеви 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 и 34, а кога ќе ги ставите чиповите на масата тие личат на змија. Некои игри имаат облог за црна змија и ги вклучува следните броеви 2, 6, 8, 10, 13, 17, 20, 24, 26, 29, 28, 31 и 35, кои се сите црни, па така и името на залог.

Покер во живо

Покер е игра што можете да ја играте во живо во казиното BK8. Ова е игра за играчи кои бараат попредизвикувачко искуство бидејќи, да бидам искрен, не можете да играте покер без да ги знаете основните правила.

Има неколку работи на кои треба да обрнете внимание, а добрата вест е што можете да ја играте играта во забавен режим за да ги практикувате правилата. Како и да е, кога играте во живо, мора да ставате облози со вистински пари.

Победник во рундата е играчот што ја држи највисоко рангираната рака кога сите карти се прикажани на крајот од секоја рунда. Така, природно е дека првото нешто што треба да го научите е рангирањето на рацете.

 • Стрејт флеш е кога имате пет карти по нумерички редослед, сите исти костуми.
 • Четири од еден вид е кога имате четири карти од ист ранг и една дополнителна картичка.
 • Фул Хаус е кога имате три карти од ист ранг и две карти со различен, но соодветен ранг.
 • Флеш е кога имате пет карти од ист костум.
 • Стрејт е кога имате пет карти во низа.
 • Три од еден вид е кога имате три карти од ист ранг и две неповрзани карти.
 • Два пар е кога имате две карти со соодветен ранг и уште две карти со различен ранг што одговара.
 • Еден пар е кога имате две карти со соодветен ранг и три неповрзани карти.
 • Висока карта е кога немате ниту една од горенаведените раце и единствената вредна картичка е вашата највисока картичка.

Играта започнува со принудни облози наречени Big Blind и Small Blind, со кои се продолжува акцијата. Ова се случува дури и пред да ги добиете првите картички. Откако ќе се стават принудните облози, се делат почетните карти и секој играч треба да дејствува. Постојат неколку различни дејства што можете да ги преземете кога ќе дојдете на ред и тие ги вклучуваат следните:

 • Проверете – имате можност да одбиете да го отворите обложувањето. Оваа опција е достапна само ако никој друг не се обложил пред вас за време на дадена рунда.
 • Обложување - можете да се обложите ако никој пред вас не ставил облог. Откако ќе поставите облог, секој следен играч мора да одговара на износот на облогот.
 • Преклопете - можете да ја изгубите раката и да се откажете од количината што веќе сте ја ставиле во тенџерето.
 • Јавете се - можете да повикате ако другите играчи пред вас се обложиле. Треба да одговарате на највисокиот облог.
 • Подигнување - можете да го подигнете облогот во текот на тековното коло. За да го направите тоа, треба да го усогласите највисокиот облог, а потоа да направите поголем. Сите играчи кои ве следат, мора да одговараат на зголемениот облог.

Во живо Сик Бо

Sic Bo е игра со коцки која е многу лесна за разбирање. Треба да поставите облози на достапните комбинации на коцки што се наведени на табелата. Едноставно ставете ги чиповите во соодветното поле и надевајте се дека вашето предвидување е точно.

Постојат шест главни категории на облози што можете да ги направите и тие ги вклучуваат следните:

 • Облозите со еден број се облози на кој било од броевите од 1 до 6 што ќе се појави на следното фрлање на 3-те коцки.
 • Облозите во комбинација со два броја се облози дека два специфични броеви ќе се појават меѓу трите коцки.
 • Вкупните облози со три броја се облози на специфичен вкупен број на сумата на следната ролна.
 • Тројни облози се облози на која било специфична група тројки.
 • Влоговите во пар се облози на кој било специфичен сет на парови.
 • Мали облози се облози дека вкупниот збир на следното фрлање коцки ќе биде помеѓу 4 и 10.
 • Големите облози се облози дека вкупниот збир на следното фрлање коцки ќе биде помеѓу 11 и 17.
Total score7.2
Добрите
+ Доверба од Џон Тери и Робин Ван Перси
+ Брз депозит и повлекување
+ Официјален азиски партнер за обложување на шпанските клубови 2021/22

Брзи казино факти

Year foundedYear founded: 2013
ЈазициЈазици (6)
Англиски
Виетнамски
Индонезија
Кинески
Малезиски
Тајландски
БонусиБонуси (9)
Reload бонусБонус за добредојдеБонус за пријавувањеБонус за упатувањеВИП бонусДепозит бонусКешбек бонусНеделен бонусРоденденски бонус
ВалутиВалути (7)
Американски долари
Виетнамски донг
Индонезиски рупии
Камбоџански ријал
Малезиски рингити
Сингапурски долари
Тајландски бах
Видови поддршкаВидови поддршка (3)
ДржавиДржави (6)
Виетнам
Индонезија
Камбоџа
Малезија
Сингапур
Тајланд
ИгриИгри (12)
ЛиценциЛиценци (1)
Методи за депозитМетоди за депозит (10)
ATM
ATM Online
Bank transferBitcoin
Bitcoin Cash
Bitcoin Gold
Crypto
Eezie Pay
Ethereum
Help2Pay
СофтверСофтвер (10)