CasinoCasino Преглед на казино - Affiliate Program

CasinoCasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус за добредојде 100% до 100 евра
Бонус за враќање на готовина
Широк асортиман на slingo
Секогаш 10% враќање на готовина
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Бонус за враќање на готовина
Широк асортиман на slingo
Секогаш 10% враќање на готовина
CasinoCasino is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Како може да се приклучите на придружната програма на CasinoCasino?

Првото нешто што треба да направите е да креирате сметка во филијалите на CasinoCasino. Кога ќе се регистрирате за сметка, партнер-менаџер ќе ве контактира и ќе ви помогне да го промовирате казиното.

Откако ќе ја креирате вашата сметка, можете да пристапите до сите маркетинг алатки и банери што ги има казиното. Треба само да отидете во делот за медиуми и да најдете уникатни банери што можете да ги користите на вашата веб-локација и да чекате да започне првиот играч.

Колку можете да заработите користејќи ја придружната програма?

Колку можете да заработите користејќи ја придружната програма?

Ќе ви биде платено пред 10-ти секој месец и ова е провизискиот план што се користи при пресметување на вашиот месечен приход. Треба да заработите 100 долари пред да може да ви бидат платени.

· Кога ќе достигнете 2.500 евра нето приход, ќе ви биде платена провизија од 20%. · Кога ќе достигнете помеѓу 2.501 и 5.000 евра нето приход, ќе ви биде исплатена провизија од 25%. · Кога ќе достигнете помеѓу 5.001 и 10.000 евра нето приход, ќе ви биде платена провизија од 30%. · Кога ќе достигнете помеѓу 10.001 и 25.000 евра нето приход, ќе ви биде платена провизија од 35%. · Кога ќе достигнете помеѓу 25.000 евра и повеќе, ќе ви биде платена провизија од 40%.

CasinoCasino нуди и различни CPA решенија кои прво треба да бидат одобрени од филијали менаџер.

· Ако можете да добиете помеѓу 1 и 25 клиенти месечно, ќе добиете 150 евра. · Ако можете да добиете помеѓу 26 и 50 клиенти месечно, ќе добиете 250 евра. · И ако можете да добивате помеѓу 51 и 100 клиенти месечно, можете да преговарате со казиното за износот што треба да ви го платат.