Contact us

Дали имате прашања за нас? Можеби ви треба помош за да започнете или имате проблеми со депозит во казино? Не се грижи, тука сме да помогнеме - Контактирајте со нас денес.

CasinoRank е горд давател на прегледи на казино. Ние сме дом на широк спектар на експерти за коцкање и игри ширум светот.

Ако барате стручен совет или наш став за нешто поврзано со казино, слободно контактирајте со нас и ние ќе го пренесеме вашето прашање до релевантниот член на тимот.

Достапни сме од понеделник до петок за време на работното време.

Не бидете срамежливи, спуштете ни линија и ние ќе се вратиме кај вас што е можно поскоро.