CrazyFox Преглед 2024 - Promotions & Offers

CrazyFoxResponsible Gambling
CASINORANK
6.92/10
Бонус20% Cashback
Бонус за враќање на готовина
Повеќејазично казино
Мазен интерфејс
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Бонус за враќање на готовина
Повеќејазично казино
Мазен интерфејс
CrazyFox is not available in your country. Please try:
Promotions & Offers

Promotions & Offers

Crazy Fox подготви тони различни промоции и понуди за своите клиенти. Тие се целосно свесни дека единствениот начин да се привлечат нови играчи е да се воведат бонуси што ќе ги вратат за повеќе. Најпрво, играчите можат да ја искористат дарежливата понуда за добредојде, а подоцна може да почнат да истражуваат какви други бонуси има подготвено казиното за нив.

Crazy Fox има нешто ново и возбудливо за играчите и не можеме да кажеме дека друго казино нуди нешто вакво. Имено, казиното нуди дневен кешбек до 20% од депозитот направен претходниот ден. Колку повеќе депозити прави играчот, толку е поголем процентот на враќање на готовина.

 • Играчите ќе добијат 10% поврат на готовина за депозит од 500 долари или помалку.
 • Играчите ќе добијат 11% враќање на готовина за депозит помеѓу 500 и 699 долари.
 • Играчите ќе добијат 12% поврат на готовина за депозит помеѓу 700 и 799 долари.
 • Играчите ќе добијат 13% враќање на готовина за депозит помеѓу 800 и 999 долари.
 • Играчите ќе добијат 14% поврат на готовина за депозит помеѓу 1000 и 1499 УСД.
 • Играчите ќе добијат 15% поврат на готовина за депозит помеѓу 1500 и 1999 долари.
 • Играчите ќе добијат 16% поврат на готовина за депозит помеѓу 2000 и 2499 УСД.
 • Играчите ќе добијат 17% враќање на готовина за депозит помеѓу 2500 и 3499 УСД.
 • Играчите ќе добијат 18% поврат на готовина за депозит помеѓу 3500 и 4000 УСД.
 • Играчите ќе добијат 19% поврат на готовина за депозит помеѓу 4000 и 4999 УСД.
 • Играчите ќе добијат 20% поврат на готовина за депозит од $5000 или повисоко.

Играчите не можат да добијат поврат на готовина поголема од 20% од вкупниот износ на нивниот депозит. Барањата за обложување за бонусот за враќање на готовина се 3 пати. Играчите треба да го обложуваат бонусот 3 дена откако ќе го добијат.

Турнири

Crazy Fox има различни турнири за да ги направи работите интересни за играчите. Во овој момент, ова се турнирите на кои играчите можат да учествуваат:

Slots Party – овој турнир нуди награда од 5000 УСД и 350 бесплатни вртења кои треба да се поделат со сите учесници. За да победат, сè што треба да направат играчите е да играат кој било слот за вистински пари. За секој облог од $1, играчите ќе добијат 1 поен. Турнирот се одржува секоја недела од понеделник до недела. Бесплатните вртења ќе бидат заслужни за Четирите среќни детелина од BGaming, а условите за обложување за паричните награди и бесплатните вртења се x3.

 • Првата награда е резервирана за играчот што ќе постигне највисоки резултати на лидерската табла и тој ќе добие 2.500 долари.
 • Втората награда е 1000 долари.
 • Третата награда е 350 долари.
 • Четвртата награда е 200 долари.
 • Петтата награда е 150 долари.
 • Шестата награда е 100 долари.
 • Седмата и осмата награда е 75 долари.
 • Деветтата и десеттата награда е 50 долари.
 • Наградата за 11-ти - 13-ти е 35 долари.
 • Наградата за 14-ти до 17-ти е 30 долари.
 • Наградата за 18-ти и 20-ти е 25 долари.
 • Наградата за 21-25 е 20 долари.
 • Наградата за 26-ти до 30-ти е 10 долари.
 • Наградата за 31. - 35. е 30 бесплатни вртења.
 • Наградата за 36-ти до 40-ти е 20 бесплатни вртења.
 • Наградата за 41-во - 50-то е 10 бесплатни вртења.

Турнир во казино во живо – овој турнир нуди награден фонд од $5000. За да учествуваат на овој турнир, играчите треба да играат која било игра во живо што ја сакаат за вистински пари. За секој 1 долар што го обложуваат ќе добијат 1 поен. Победникот ќе се прогласува на секои 10 дена и наградата автоматски ќе се кредитира на неговата сметка.

 • Првата награда е 2000 американски долари.
 • Втората награда е 1000 американски долари.
 • Третата награда е 500 долари.
 • Четвртата награда е 250 долари.
 • 5-та - 6-та награда е 100 американски долари.
 • 7-мата до 8-мата награда е 75 долари.
 • 9-та до 10-тата награда е 50 долари.
 • 11-та до 15-тата награда е 35 долари.
 • 16-та до 20-тата награда е 30 долари.
 • 21-та - 225-та награда е 25 долари.
 • 26-та - 30-та награда е 20 долари.
 • 31-та до 40-та награда е 15 долари.
 • 41-та - 50-та награда е 10 долари.

Pragmatic Live Drops and Wines – Pragmatic Play подарува 1.000.000 $ секој месец. Сè што треба да направат играчите е да направат неколку вртења и можеби ќе станат среќниот добитник на огромниот награден фонд. Оваа промоција трае од 9 февруари 2022 година до 8 февруари 2023 година.

За да учествуваат во оваа понуда, играчите треба да стават минимален облог од 0,50 УСД на квалификациските игри, а ова се игрите во казино во живо за кои овој турнир е достапен:

 • Неделен турнир во рулет
 • Неделен турнир во Блек Џек
 • Неделен турнир во Бакара
 • Дневни падови на награди

Неделен турнир во рулет - играчите можат да освојат до 22.000 долари вкупно преку 500 парични награди. За да учествуваат, тие треба да стават минимален облог од 0,50 долари на следните игри: Авто-рулет 1, Рулет 2, Рулет 3 – Макао, Рулет 4 – Руски, Рулет 5 –Германски, Рулет 6 – Турски, Рулет 7 – Италијански, Брзински рулет 1, рулет 1 - Азур, мега рулет, рулет 8 - индиски и рулет 9 - клуб.

Неделен турнир во Блек Џек - играчите можат да добијат вкупно до 20.000 УСД преку 200 парични награди. Минималниот облог што играчите треба да го стават е 10 долари на следните игри Блек Џек 11, Блек Џек 12, Блек Џек 14, Блек Џек 15, Блек Џек 16, Блек Џек 3 – Азур, Блек Џек 6 – Азур, Блек Џек 7 – Сино, Блек Џек 4 – Азур, Блек Џек 1 – Azure, Блек Џек 9 – Azure, Блек Џек 10 – Azure, Блек Џек 5 – Azure, Блек Џек 2 – Azure, Блек Џек 8 – Azure, ONE Блек Џек, ONE Блек Џек – 2 Indigo, Блек Џек 17 – Azure, Блек Џек 18 – Blackjack Azure, Azure, Блек Џек 20 – Azure, Блек Џек 21 – Azure, Блек Џек 22 – Azure, Блек Џек 23 – Azure, Блек Џек 24 – Azure, Блек Џек 25 – Azure, Блек Џек 26 – Azure, Блек Џек 27 – Azure, Блек Џек 292 Azure, Блек Џек 30 – Азур, Блек Џек 31 – Азур, Блек Џек 32 – Азур, Блек Џек 33 – Клубот, Блек Џек 34 – Клубот, Блек Џек 35 – Клубот и Блек Џек 36 – Клубот.

Неделен турнир во Бакара - играчите можат да освојат до $20.000 вкупно преку 400 парични награди. Играчите треба да стават облог од 1$ за да се квалификуваат за оваа понуда на следните игри: Бакара 1, Бакара 2, Бакара 3, Бакара 5, Бакара 6, Брзина Бакара 1, Брзина Бакара 2, Брзина Бакара 3, Брзина Бакара 5, и Брзина Бакара 6.

Дневни падови на награди - играчите можат да освојат неделен награден фонд од вкупно 63.000 УСД преку 500 парични награди. Минималните барања за обложување се 1 долар на следните игри: Авто-рулет 1, рулет 2, рулет 3 - Макао, рулет 4 - руски, рулет 5 - германски, рулет 6 - турски, рулет 7 - италијански, брз рулет 1, рулет 1 – Азур, мега рулет, рулет 8 – индиски, рулет 9 – клуб, блек џек 11, блек џек 12, блек џек 14, блек џек 15, блек џек 16, блек џек 3, блек џек 6 – сина, блек џек 7 – сина боја, блек џек 4 – а Блек Џек 1 – Азур, Блек Џек 9 – Синџер, Блек Џек 10 – Азур, Блек Џек 5 – Азур, Блек Џек 2 – Азур, Блек Џек 8 – Азур, ЕДЕН Блек Џек, ЕДЕН Блек Џек – 2 Индиго, Блек Џек 17 – Азур, Блек Џек, Блек Џек 18 19 – Azure, Блек Џек 20 – Azure, Блек Џек 21 – Azure, Блек Џек 22 – Azure, Блек Џек 23 – Azure, Блек Џек 24 – Azure, Блек Џек 25 – Azure, Блек Џек 26 – Azure, Блек Џек 27 – Blackjack Blackjack Azure, 29 – Azure, Блек Џек 30 – Azure, Блек Џек 31 – Azure, Блек Џек 32 – Azure, Блек Џек 32 – Azure, Блек Џек 33 – The C луб, Блек Џек 34 - Клубот, Блек Џек 35 - Клубот, Блек Џек 36 - Клубот, Мега тркало, Бакара 1, Бакара 2, Бакара 3, Бакара 5, Бакара 6, Брзина Бакара 1, Брзина Бакара 2, Брзина Бакара 2, Брзина Бакара Speed Baccarat 5, Speed Baccarat 6, Mega Sic Bo, Dragon Tiger, Andar Bahar и Sweet Bonanza Candyland.

Оваа понуда не е достапна за играчи кои живеат во Италија, Данска, Литванија, Шведска и Португалија.

Playson April Egg Blast 80k – Playson сокри 80.000 долари во Велигденски јајца и играчите треба да ги вртат избраните слотови за да го добијат. За да се квалификуваат за понудата, играчите треба да стават минимален облог од 0,40 $ на следните игри:

 • Книга на злато: Повеќе шанси
 • Бафало Пауер Мегавејс
 • Бафало моќ: Држи и победи
 • Запален Fortunator
 • Горење победи: класични 5 линии
 • Diamond Fortunator: Држи и победи
 • Дијамантски победи: Држи и победи
 • Eagle Power: Држи и победи
 • Жешки монети: Држете и победи
 • Царски плодови: 5 линии
 • Монети на Џокер: Држи и победи
 • Легендата за Клеопатра Мегавејс
 • Лавови скапоцени камења: Држи и победи
 • Кралски монети: Држи и победи
 • Седумки и плодови
 • Седумки и плодови: 20 линии
 • Соларна кралица
 • Сончевиот храм
 • Wolf Power Megaways
 • Моќта на Волкот: Држи и победи

Настанот трае помеѓу 0:01 UTC на 14 април 2022 година и 27 април 2022 година до 23:59 UTC.

Spinomenal 'Spring Grand Festival' – оваа промоција започнува на 30 март и трае до 2 мај, а играчите имаат шанса да освојат вкупен награден фонд од $60.000. Турнирот се одвива во три кола:

Првиот круг започнува од 30.03.2022 година во 00:00 GMT - до 10.04.2022 во 23:59 GMT, а ова се игрите што учествуваат: Book Of Demi Gods II, Majestic King, Book Of Tribes, Lucky Jack - Изгубена џунгла, Волк фанг - Зимска бура и дивеење на мамути.

Вториот круг започнува од 04.11.2022 во 00:00 GMT – до 19.04.2022 во 23:59 GMT, а ова се игрите кои учествуваат: Book Of Demi Gods II, Majestic King, Book Of Rebirth, Egyptian Rebirth II , Приказна за Египет и времиња на Египет - владеењето на фараонот.

Третото коло започнува од 20.04.2022 00:00 GMT – 02.05.2022 во 23:59 GMT, а ова се игрите кои учествуваат: Book Of Demi Gods II, Majestic King, Book Of Rampage, Lucky jack - Tut's Treasure , Синиот Пантер и Кралицата на Савана.

Минималниот облог што играчите треба да го стават за да учествуваат во оваа понуда е 0,20 УСД.