Disclaimer

Казино Ранг е трета страна, поврзана веб-страница. Не е во сопственост или управувана од ниту една компанија за коцкање „Казино Ранг“ и не обезбедува никакви услуги за коцкање. Она што го обезбедуваме е информативен портал, вклучувајќи прегледи и препораки за онлајн-локации за коцкање, материјали за стратешка игра и други форми на совети за нашите посетители.

Како партнерска веб-локација, промовираме и прикажуваме реклами и врски за услуги за коцкање и други веб-страници на трети страни. Ранг на казино не е поврзан со ниту една од надворешните веб-локации поврзани од неговите страници. Ние не сме обврзани, ниту ќе бидеме одговорни за трета страна поврзана од нашата веб-страница. Нашата припадност ни дава право на генерирани провизии од упатувања на пребарувачите и каква било квалификативна активност од нашите посетители.

Иако правиме максимални напори да им обезбедиме на нашите корисници точни, ажурирани информации, не можеме да ја гарантираме валидноста на какви било детали дадени на Казино Ранг. Информациите што ги ставаме на располагање, според нашите сознанија, се точни во моментот на објавување, но ние не даваме гаранции или застапувања. Понатаму, ние не може да бидеме одговорни или законски одговорни за каква било содржина или однесување со кое ќе се сретнат нашите посетители со користење на која било од надворешните врски на нашата веб-страница.

Нашите корисници мора да разберат дека коцкањето преку Интернет за вистински пари носи ризик. Секогаш постои шанса да изгубат пари. Нашата улога како портал за коцкање од трета страна е да предложиме она што ние веруваме дека се исправени сајтови за игри. Искористувањето на која било страница за коцкање промовирана на нашата веб-локација, без разлика дали е член со бесплатна игра или со вистински пари, зависи од дискреционото право на корисникот. Се согласувате да не го сметате Onlinecasinorank.co или некој од неговите сопственици/вработени одговорни за изгубените пари на коцкање преку Интернет.

Ве молиме погледнете го нашиот **Политика за приватност **страница за повеќе информации во врска со заштитата на податоците на личните информации на нашите посетители.

Ажурирања на овие Услови
Доколку, во секое време, сметаме дека е неопходно да направиме измени во условите за користење, ќе го дадеме датумот на неговата ревизија подолу. Ве молиме проверувајте често за да се уверите дека сте запознаени со најновата верзија.