FAFA191 - Bonuses

Age Limit
FAFA191
FAFA191 is not available in your country. Please try:
Trusted by
Curacao

Bonuses

Fafa191 нуди различни бонуси за сите нивни играчи. Индустријата за онлајн казино е многу конкурентна, така што секое казино мора да се обиде да остане на врвот на договорот, а Fafa191 не разочарува кога станува збор за наградување на нивните играчи.

Различни бонуси се достапни за членовите на Fafa191 и тие ги вклучуваат следните:

 • 2% Бонус за доживотно упатување – оваа промоција е достапна за сите играчи кои имаат сметка во казиното Fafa191. Бонусот може да се бара од менито Бонус. Минималниот износ што играчите можат да го повлечат од бонусот за упатување е 50.000 ИДР, а минималниот бонус за трансфер е 50.000 ИДР. Играчите кои го комбинираат бонусот со депозит ќе мора да ги исполнат барањата за обложување 1x пред да можат да побараат повлекување.
 • Бонус за добредојде Нов член 150% - оваа промоција е достапна за сите членови на Fafa191 и може да се побара само еднаш. Бонусот за добредојде важи само за слот игри, и за жал, играчите можат да го користат за да играат игри во казино во живо. Секој член кој ќе депонира 10.000 УСД ќе добие бонус за депозит од 150%. Условите за обложување за понудата се 30x. Максималниот износ што играчите можат да го добијат од овој бонус е ограничен на 2.000.000 ИДР, а максималниот износ што играчите можат да го подигнат е 15 пати од вредноста на нивниот депозит. На пример, ако играчот депонира 10.000 x 15 IDR = 150.000 IDR, што ќе биде максималното повлекување за овој депозит. Во случај да има вишок салдо од оваа промоција, тогаш целото салдо во играта ќе биде пропуштено.
 • **Бонус за добредојде 50%**- оваа промоција е достапна за сите членови на казиното Fafa191 и може да се побара само еднаш. Бонусот за добредојде од 50% е достапен на спортски книги, игри во казино во живо и игри со борби со петли. Секој играч кој ќе направи минимален депозит од 10.000 ИДР ќе добие 50% депозит за натпревар. Условите за обложување за оваа понуда се 30 пати, а играчите треба да играат преку бонусот пред да можат да побараат повлекување. Играчите можат да добијат максимален бонус до 2.000.000 ИДР, а максималното повлекување на средствата е 15 пати од вредноста на депозитот. На пример, ако играчот депонира 10.000 x 15 IDR = 150.000 IDR, што е максималниот износ што играчот може да го повлече. Доколку има вишок салдо од оваа промоција, истиот ќе биде изгубен. Оваа промоција не е достапна за лотарија, рулет, шут риба, покер, микс парлеј и девизен курс.
 • Бонус за депозит 20% Дневно – оваа промоција е достапна за сите играчи на Fafa191, а достапна е само еднаш дневно. Секој член кој ќе депонира 10.000 ИДР ќе добие бонус од 20%. Бонусот доаѓа со 25x барања за обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување.
 • 10% дневен бонус за депозит – оваа промоција е достапна за сите членови на казиното Fafa191. Секој член кој ќе депонира 10.000 ИДР ќе добие бонус од 10%. Бонусот доаѓа со 15x барања за обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување. На пример, ако играчот депонира 10.000 IDR, со бонус од 10%, играчите ќе имаат 11.000 IDR во своето салдо за играње. За да можат да ги подигнат добивките, играчите треба да ја обложат оваа сума 15 пати, 11.000 x 15 IDR = 165.000 IDR. Играчите можат да ја бараат оваа понуда еднаш дневно, секој пат кога ќе направат депозит. Максималниот износ што можат да го добијат од оваа сума е 2.000.000 ИДР.
 • 5% бонус за депозит – оваа промоција е достапна за сите членови на Fafa191. Секој играч кој ќе направи минимален депозит од 10.000 ИДР има право да бара бонус од 5%. Овој бонус има 8x барања за обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување. На пример, ако играчот депонира 10.000 IDR и со бонусот од 5%, тој ќе има 10.500 IDR на своето салдо за играње. Оваа сума треба да се обложи 8 пати, 10.500 x 8 IDR = 84.000 IDR. Максималниот износ што играчите можат да го добијат од овој бонус е 2.000.000 IDR.
 • Бонус VIP член Fafa191 – секој член кој се приклучува на казиното Fafa191 автоматски влегува во нивото GOLD. За да се искачат на скалата на ниво, играчите треба да вложуваат депозит секој ден, а дневните ролни ќе бидат дадени според секое ниво. Играчите кои нема да ги постигнат барањата за обложување ќе паднат на претходното ниво. И, секој член што ќе се искачи ќе добие бонус за надградба со 6x барања за обложување. Секое ниво има ограничување за повлекување и секој член ќе добие роденденски бонус кога ќе ги исполни сите услови. Откако играчите ќе го достигнат нивото на ВИП Дијамант, ќе добиваат атрактивни награди секој месец. Бонусите треба да се побараат преку официјалниот Fafa191 WhatsApp, а бонусот не се однесува на лотарија, рулет, шутирање риба, покер, микс парлеј и девизен курс.
 • Бонус за лојалност - Казиното Fafa191 има ВИП програма за лојалност која играчите можат да ја користат за да ги искусат различните понудени придобивки. Има 4 нивоа, вклучувајќи го следново, злато, платина, ВИП и Дијамант и секое ниво на статус нуди различни награди.
 • Депонирајте 30 долари и добијте лименки Јети – оваа промоција е достапна за сите членови на Fafa191 и тие треба да уплатат најмалку 30 долари за да аплицираат за оваа промоција. Играчите треба да ги префрлат средствата барем еднаш за да се квалификуваат за лименките Јети, а откако ќе се исполнат условите за обложување, играчите ќе ја добијат својата награда во рок од 5 работни дена.
 • Вакцинирајте се за да добиете 10 долари бесплатно – оваа понуда е достапна за сите нови членови во казиното Fafa191. Казиното нуди бесплатен кредит за нивните вакцинирани членови. Ќе добијат 10 долари на првата вакцинација, а откако ќе ја завршат втората целосна вакцинација ќе заработат вкупно 20 долари. За да ја побараат оваа понуда, од играчите се бара да направат минимум депозит од најмалку 30 УСД и ќе мора да ја дадат својата картичка за вакцина и да ја испратат до службата за корисници за проверка. Условите за обложување за оваа промоција се 5x.
 • 10% враќање на готовина на фудбалот – оваа промоција е достапна за сите членови на Fafa191 само за фудбалско обложување. Минималната сума што играчите треба да ја обложуваат е 50 долари или повеќе по натпревар, а максимумот што можат да го добијат е исто така ограничен на 50 долари. Понудата може да се бара еднаш секој понеделник, а квалификационите облози мора да бидат со коефициент од 0,75 и повисоки.
 • Новите членови депонираат 3 долари плус 5 долари – оваа понуда е достапна за сите нови членови во казиното Fafa191. Играчите можат да ја искористат оваа понуда само еднаш, а сè што треба да направат е да депонираат 3 долари и ќе добијат 5 долари бесплатно. Условите за обложување за оваа понуда се x6.
 • Депонирајте $3 и добијте $0,2 бесплатно за сите игри – оваа понуда е достапна за сите членови на Fafa191 и за да ја побараат, тие ќе треба да депонираат најмалку 3 долари за да добијат 0,2 долари, а условите за обложување за оваа промоција се 5 пати. Оваа промоција може да се бара еднаш дневно и може да се игра на сите игри, освен на рулет.
 • Депонирајте $5 и добијте $1 бесплатно за сите игри - играчите кои депонираат најмалку 5 долари ќе добијат дополнителен 1 долари. Промоцијата бара 12 пати повеќе барања за обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување. Играчите можат да ја бараат оваа понуда еднаш дневно и може да се користи на сите игри освен на рулет.
 • Депонирајте $20 плус $2 бесплатно за сите игри - играчите кои депонираат најмалку 20 долари ќе добијат дополнителни 2 долари веднаш на нивната сметка. Оваа промоција доаѓа со барања за 15 пати обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување. Играчите можат да го користат бонусот на сите игри освен на рулет.
 • Депонирајте $50 бесплатни $3 за сите игри - играчите кои депонираат најмалку 50 долари ќе добијат дополнителни 3 долари на нивното салдо. Оваа промоција доаѓа со барања за 20 пати обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување.
 • Бонус за упатување до 30 долари – оваа понуда е достапна за сите членови на казиното Fafa191. Минималниот депозит што играчите треба да го направат за да се квалификуваат за оваа понуда е само 3 долари. Кога ќе упатат 1 пријател ќе добијат 1$, кога ќе упатат 5 пријатели ќе добијат 10$ и кога ќе упатат 10 пријатели ќе добијат 30$. Оваа промоција доаѓа со барања за 5 пати обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување.
 • Рефундирање до 388 долари – оваа понуда може да се бара само еднаш дневно од 00:00 – 00:00 часот (GMT +7) и не може да се комбинира со друг бонус за депозит. За да се квалификуваат за оваа понуда, играчите мора да имаат помалку од 5 долари на своето салдо и да имаат минимална загуба од 1.000 долари на ден. Тие можат да ја побараат понудата следниот ден откако ќе се изгуби износот на депозитот.
 • Играчите кои депонираат помеѓу 1.000 и 4.999 УСД ќе добијат бонус за ослободување од загуба од 18 УСД со барања за обложување x 10.
 • Играчите кои депонираат помеѓу 5.000 и 9.999 УСД ќе добијат бонус за ослободување од загуба од 188 долари со барања за обложување x 10.
 • Играчите кои депонираат 10.000 УСД и повеќе ќе добијат бонус за ослободување од загуба од 18 УСД со барања за обложување x 10.
 • Спортски 0,25% попуст – попустите може да се бараат од 00:59:59 - 00:59:59 (GMT +7), а рефундирањето автоматски ќе се депонира на сметката на клиентот секој ден после 13.00 часот. Добрата вест е што оваа понуда нема минимално или максимално ограничување за барање.
 • Казино во живо 0,5% попуст – оваа понуда може да се бара од 01:00 до 13:00 часот и нема ограничување на минималниот и максималниот баран износ. Играчите не можат да ја комбинираат оваа промоција со која било друга понуда во казиното. Лотаријата не е вклучена во оваа промоција за попуст.
 • Слот игри попуст од 0,5% - оваа промоција е достапна на сите слот игри освен игрите 918kiss и Joker123.

Бонус за регистрација

Понудата за регистрација е достапна за сите играчи кои креираат сметка во казиното Fafa191 и го прават својот прв депозит. Бонусот е достапен само еднаш и играчите треба да направат минимален депозит од најмалку 3 долари. Бонусот доаѓа со 20x барања за обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување. На пример, ако играчот направи депозит од $100 и тој ќе добие уште 100 $ во бонус средства, ќе има вкупно 200 $ во своето салдо за играње, и ќе мора да обложи $4000 пред да може да се повлече, $200 x 20 = 4000 долари. Максималниот износ што играчите можат да го добијат во бонус фондовите е ограничен на 168 долари.

Правила за повлекување бонус

Бонусите во онлајн казината се многу чести, па играчите мора да знаат како да ги откупат откако ќе наидат на бонус понуда. Има многу предности за бонусите, и им предлагаме на играчите секогаш да ги прифаќаат. Тие драстично ќе го зголемат банкротот и овие зделки не бараат многу за да ги активираат. Познавањето на барањата потребни за активирање на бонус е многу важно, особено ако некој сака целосно да ја искористи понудата.

Речиси сите бонуси доаѓаат со барања за обложување што играчите треба да ги исполнат пред да можат да побараат повлекување. Условите за обложување се однесуваат на бројот на пати кога играчот треба да обложи бонус. Различни бонуси ќе имаат различни барања, па затоа е многу важно да ги прочитате условите и да ги разберете целосно.

Да речеме дека играчот добива депозит од 100% натпревар со 30x барања за обложување. Ако депонираат 100 долари, казиното ќе одговара на таа сума и тие ќе завршат со 200 долари во нивното салдо за играње. Значи, ако сакаат да ги повлечат своите добивки, ќе треба да ја играат целата сума 30 пати, 200 $ x 30 = $ 6.000.

Она што играчите треба да го запомнат овде е дека не сите игри ќе се вбројуваат во барањата за обложување, па затоа сакаме уште еднаш да истакнеме дека е многу важно да се пречекаат правилата за бонусот што сакаат да го прифатат.

Казиното Fafa191 има за цел целосна транспарентност и тие имаат посебен дел кој го покажува напредокот што го прават обложувачите со нивните барања за обложување.

Играчите можат да имаат само еден активен бонус на нивната сметка и треба да ги исполнат условите за обложување на бонусот во рок од 30 дена.

Total score8.1
Добрите

Брзи казино факти

Year foundedYear founded: 2017
ЈазициЈазици (6)
Англиски
Виетнамски
Индонезија
Кинески
Малезиски
Тајландски
БонусиБонуси (5)
Бонус за добредојде
Бонус за натпревар
Бонус за упатувањеДепозит бонусКешбек бонус
ВалутиВалути (5)
Виетнамски донг
Индонезиски рупии
Малезиски рингити
Сингапурски долари
Тајландски бах
Видови поддршкаВидови поддршка (2)
ДржавиДржави (7)
Виетнам
Индонезија
Камбоџа
Лаос
Малезија
Сингапур
Тајланд
ИгриИгри (18)
ЛиценциЛиценци (1)
Методи за депозитМетоди за депозит (2)
Bank Wire Transfer
QR Code
СофтверСофтвер (11)