Genesis казиното додаде 6 токени злато

Новости

2021-10-19

Ethan Tremblay

Genesis Casino додаде нова игра во својата колекција. Играта е слот-игра и го носи името 6 Tokens of Gold.

Genesis казиното додаде 6 токени злато

Играта е креирана од Microgaming Studio. Тие се креатори на 9 саксии со злато и 9 огнени маски. Некои луѓе кои се запознаени со претходната работа на Microgaming Studio, особено двете игри споменати погоре, мислат дека 6 Tokens of Gold ќе биде друга верзија на 9 саксии со злато.

Иако луѓето не се виновни што го мислат ова, бидејќи компанијата правела такви работи во минатото, тие целосно грешат.

Играта е сосема поинаква од која било слот-игра која Microgaming Studio ја создала претходно.

Како да играш

Играта на 6 Tokens of Gold е доста интерактивна. Еве како функционира:

  • Откако играта ќе се вчита, играчот ќе види неколку копчиња на екранот. Тие треба да кликнат на онаа што е на дното на екранот и има 9 точки.

Во овој дел, тие ќе најдат правила и табели за плаќање. Тие можат да научат сè што сакаат да знаат за играта овде. Понатаму, корисниците можат да ги менуваат поставките за звук и брзина на играта.

  • Откако корисникот ќе се запознае со правилата, може да одлучи колку сака да се обложи. Облозите започнуваат од 0,10 монети и одат сè до 100 монети.
  • Последниот чекор е да кликнете на копчето за центрифугирање и да уживате во играта.

Карактеристики

Карактеристика Hyper Hold: Оваа функција е навистина неверојатна. Hyper Hold се активира кога играчот ќе добие најмалку 6 симболи за готовина златни монети на својот екран.

Функцијата е неверојатна бидејќи на корисникот му дава 3 вртења и сите симболи на златници се заглавуваат на слотот. Дополнително, кога корисникот ќе добие уште 1 златник, тој ги ресетира вртењата и новиот златник исто така се заглавува.

Која е придобивката да има повеќе симболи на златници на екранот? Откако играчот ќе ги пополни сите слотови со симболи на златни монети, тој добива Maxi Jackpot, кој вреди 1.000x

Оваа функција завршува кога играчот ќе остане без вртења или ќе го достигне Maxi Jackpot.

Автоматско играње: за играчи кои сакаат брзо да ги преземат работите, постои одлична опција. Има тркалезна икона покрај копчето за центрифугирање наречено Autoplay. Како што сугерира името, Autoplay автоматски го прави центрифугата по завршувањето на секое вртење.

Растера: Скатеровите се прекрасни. Тие им даваат на корисниците преспини. За да ги активира вртењата, играчот мора да ги спушти симболите за расејување на слотови 1, 3 и 5.

Тема и графика

6 Tokens of Gold има инспирација од класичните машини за овошје. Повеќето од традиционалните симболи на оваа тема, како што се цреши и потковици, се присутни во 6 жетони злато.

Темата е доста интерактивна, а и графиката е со висок квалитет.

Најнови вести

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет
2022-09-27

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет

Новости