Lucky Days Преглед 2024 - Responsible Gaming

Lucky DaysResponsible Gambling
CASINORANK
8.5/10
БонусБонус $1.000 + 100 бесплатни вртења
Дарежлива понуда за добредојде
Брз депозит и повлекување
Одлична поддршка за клиентите
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Дарежлива понуда за добредојде
Брз депозит и повлекување
Одлична поддршка за клиентите
Lucky Days is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Играчите на кои им е тешко да ги контролираат своите нагони за коцкање, можат да најдат професионална помош на интернет. Многу различни организации ќе им помогнат на секој кој е погоден од зависност од коцкање. Некои од нив вклучуваат:

 • Терапија со коцкање
 • Анонимни коцкари

На играчите им се препорачува да постават ограничувања на нивните сметки дури и пред да започнат со коцкање. Лимитот на депозит е корисна алатка која ќе им помогне на играчите да постават дневни, неделни и месечни лимити.

Тестот за самооценување е уште една одлична алатка која ќе им помогне на коцкарите да откријат дали имаат проблем со коцкањето или не. Секој што верува дека коцкањето му штети на животот треба да го направи следниот тест:

 • Дали се коцкате повеќе отколку што можете да си дозволите да изгубите?
 • Дали треба повеќе да се коцкате за да го добиете истото чувство на возбуда?
 • Дали се враќате за да се обидете да ги вратите изгубените пари?
 • Дали позајмувате пари за коцкање?
 • Дали ги продавате вашите лични работи за да добиете пари за коцкање?
 • Дали верувате дека имате проблеми со коцкањето?
 • Дали луѓето забележуваат дека имате проблеми со коцкањето?
 • Дали се чувствувате виновни за начинот на кој се коцкате?
 • Дали имате здравствени проблеми како стрес и анксиозност како резултат на вашите навики за коцкање?
 • Дали имате финансиски проблеми како резултат на вашите навики за коцкање?
Самоисклучување

Самоисклучување

Играчите кои сметаат дека имаат проблеми со коцкањето и не можат да го контролираат својот нагон да играат за вистински пари, треба да размислат за самоисклучување. Тие можат привремено да ја затворат својата сметка на одреден период и штом ќе заврши периодот на самоисклучување тие можат повторно да ја отворат. Играчите исто така можат трајно да ја затворат својата сметка, но откако ќе го направат ова, не можат повторно да ја отворат својата сметка. Од таа причина, најдобро е да контактирате со Поддршката за корисници и тие можат да им помогнат на играчите да донесат подобро информирана одлука.

Проблем со коцкање

Проблем со коцкање

Коцкањето може да предизвика сериозни проблеми кај некои играчи, а доколку се случи такво нешто тогаш ќе им треба помош од професионалец. Многу различни организации можат да им помогнат на играчите со насоки и совети како што се:

 • Терапија со коцкање
 • Анонимни коцкари
 • Одговорно играње

Коцкањето е активност на која играчите треба да пристапат со претпазливост. Има неколку работи што треба да ги имаат на ум дури и пред да почнат да играат игри за вистински пари:

 • Секогаш имајте евиденција за тоа колку депонираат, губат и победуваат.
 • Секогаш водете евиденција за тоа колку време поминуваат играјќи.
 • Секогаш играјте за забавни цели и не гледајте на коцкањето како начин да заработите пари.