National Преглед 2024 - Live Casino

NationalResponsible Gambling
CASINORANK
9.1/10
БонусБонус $1.000 + 100 бесплатни вртења
Табла за најдобар играч
Чист дизајн
Повеќејазично казино
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Табла за најдобар играч
Чист дизајн
Повеќејазично казино
National is not available in your country. Please try:
Live Casino

Live Casino

Националното казино има разновидни игри на маса и карти за уживање со дилер во живо и пренос на вашиот уред во реално време.

Некои од многуте игри што можете да ги најдете овде вклучуваат „Иммерсивен рулет“, „Бакара“, „Андар Бахар лоби“, „Блек Џек“, „Крапс во живо“, „Хај-Ло“ во живо, „Сик Бо“, „Мега Бол“ и многу други.

Во National Casino, можете да најдете повеќе од 70 различни игри со Baccarat со дилер во живо за играње. Некои од видовите игри што можете да ги најдете овде вклучуваат:

 • Бакара А
 • Стискање на бакара
 • Бакара од прво лице
 • Молња Бакара
 • Салон Prive Baccarat
 • Бакара контролирано стискање
 • Бакара лоби
 • Златен Бакара
 • Нокаут од Златен Бакара
 • Златен Бакара Супер Шест
 • Без Comm брзина Baccarat
 • Без брзина на комуникација Baccarat B
 • Без брзина на комуникација Baccarat C
 • Без комисија Baccarat
 • Салон Prive Baccarat 2
 • Салон Бакара 1
 • Салса Бакара 3
 • Салса Бакара 4
 • Брзина Бакара - Крикет

Baccarat е игра која датира од Франција од 19 век. Играта не бара вештина за играње бидејќи сè што треба да направите е да одлучите што ќе се обложите. Играта се игра по строги однапред одредени правила и нема ништо што можете да направите откако ќе се обложите.

Целта на играта е да се добие рака која е поблиску до 9. За таа цел, картите имаат малку различни вредности. Кецовите се вреднуваат со 1, картите од 2 до 9 имаат номинална вредност, а 10-ките и картите се вреднуваат со 0.

Постојат три можни исходи, така што три можни облози што можете да ги поставите. Можете да се обложите дека вашата рака ќе победи, дека раката на банкарот ќе победи или дека двете раце ќе завршат нерешено.

Облогот нерешено нуди највисока исплата од 8 спрема 1, а некои варијанти нудат исплата од 9 спрема 1. Иако овој облог нуди највисока исплата, треба да го избегнувате бидејќи шансите да го постигнете овој облог се многу мали.

Правила за трета картичка

Во некои случаи, можно е играчот и банкарот да добијат трета картичка. Правилата за играчот се многу поедноставни и тие се како што следува:

 • Кога вашите две карти се вкупно 0, 1, 2, 3, 4 или 5, ќе добиете трета картичка.
 • Кога вкупниот број на две карти е 6 или 7, ќе застанете.
 • Кога вашите две карти се вкупно 8 или 9, имате природна рака и вие сте победник на рундата.

Правилата за банкарот се малку потешки, но добрата вест е дека не мора да ги знаете за да имате успешна рунда. Ако сакате да знаете што се случува пред вас, еве ги правилата за банкарот:

 • Кога првите две картички на банкарот се вкупно 3, банкарот ќе повлече уште една картичка ако третата картичка на играчот е 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 или 10, а тие ќе стојат ако третата картичка на играчот е 8.

 • Кога првите две картички на банкарот се вкупно 4, банкарот ќе повлече уште една картичка ако третата картичка на играчот е 2, 3, 4, 5, 6 или 7, и тие ќе стојат ако третата картичка на играчот е 1, 8, 9, или 10.

 • Кога првите две картички на банкарот ќе изнесуваат 5, банкарот ќе повлече уште една картичка ако третата картичка на играчот е 4, 5, 6 или 7, и тие ќе стојат ако третата картичка на играчот е 1, 2, 3, 8, 9, или 10.

 • Кога првите две карти на банкарот се вкупно 6, банкарот ќе повлече уште една картичка ако третата картичка на играчот е 6, или 7, и тие ќе стојат ако третата картичка на играчот е 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, или 10.

 • Кога првите две картички на банкарот ќе бидат вкупно 7, тие ќе стојат.

 • Кога првите две картички на банкарот се вкупно 8 или 9, тие имаат природна рака и го добиваат кругот.

Блек Џек во живо

Блек Џек во живо

Блек Џек е уште една игра што можете да ја играте во живо во National Casino, емитувана во живо од професионални студија. Постојат многу видови на Блек Џек достапни овде и меѓу нив, можете да го најдете следново:

 • Блек Џек Класик 1
 • Блек Џек ВИП А
 • Блек Џек Белата 1
 • Прво лице Блек Џек
 • Бесконечен Блек Џек
 • Блек Џек Руски Блек Џек

Блек Џек е игра со едноставни правила кои лесно се паметат, а тоа е една од главните причини за популарноста на оваа игра. Играта се игра на полукружна маса со до 7 играчи кога играте во копнено казино.

Целта на играта е да се добие рака која е поблиску до 21, повисока од онаа на дилерот, а не да надмине 21. Играте само против дилерот, а не против другите играчи, и има два начини на кои можете да победите. Може да имате вкупно картичка поголема од онаа на дилерот, или можете да победите стандардно, што значи дека дилерот пропаѓа.

Кога играте во копнено казино, во повеќето случаи постојат две верзии на Блек Џек. Првиот е Double Deck 21, каде што картите се делат од рака, а другиот е Multiple Deck 21, каде што картите се делат од кутија.

Секоја табела за Блек Џек има ограничување за обложување кое е јасно прикажано, така што мора да ставате облози во тие граници. Откако ќе го ставите вашиот облог, ќе добиете две карти свртени нагоре и ќе треба да одлучите кој треба да биде вашиот следен потег.

Најдобрата рака што можете да ја добиете е комбинација од кец и карта со вредност од 10. Ова е автоматски Блек Џек, и ако ја добиете оваа рака, вие сте победник за рундата.

Сепак, картите имаат малку поинакви вредности за играта. Асовите се вреднуваат со 1 или 11, што и да е подобро за вас, картите од 2 до 10 ја имаат својата номинална вредност, а картите со лице се вреднуваат со 10.

Имате неколку опции на располагање за да ја подобрите вашата рака и тие се следните:

 • Можете да застанете – кога стоите, идејата е да останете со оригиналната рака и да не добивате дополнителни картички.

 • Можете да погодите – ова е опција која ќе ви овозможи да земете уште една картичка, која се надеваме дека ќе ви помогне да ја подобрите вашата рака. Можете да погодите онолку пати колку што мислите дека е потребно.

 • Можете да се разделите – кога ќе добиете две карти со иста вредност, имате можност да ја поделите раката и да ја играте како две одвоени раце. Кога ќе го направите ова, ќе мора да ставите втор облог, еднаков на вашиот оригинален.

 • Можете да го удвоите – кога имате добра рака која може многу да се подобри со само една дополнителна карта, можете да се удвоите. Кога ќе го направите ова, ќе мора да ставите уште еден облог, а дилерот ќе ви подели уште една картичка.

 • Можете да „туркате“ – кога вие и дилерот имате иста вкупна вредност на сите карти, раката завршува со туркање. Ниту победувате ниту губите кога тоа ќе се случи. Можете да го вратите облогот или да го оставите за следната рунда.

 • Можете да купите осигурување – кога долната карта на дилерот е кец на десетка, има големи шанси долу картата на дилерот да е карта со 10 вредност. Во овој случај, можете да купите осигурување, што е спореден облог каде што се обложувате дека дилерот има блек џек. Ако дилерот има блек џек, ќе добиете исплата за облогот за осигурување, но ќе го изгубите оригиналниот облог.

 • Можеш да се предадеш - имате можност да предадете половина од вашиот оригинален облог откако ќе ги добиете првите две картички. Ако се предадете, дилерот ќе земе половина од вашиот влог.

Рулет во живо

Рулет во живо

Рулет во живо во National Casino нуди извонредно искуство со над 100 различни игри на располагање. Ако ја имате вашата омилена варијанта, можете да ја најдете овде и да ја играте, а ако ја немате, тогаш можете да истражите една од следниве игри со рулет:

 • Молња рулет
 • Автоматски рулет
 • Рулет со двојна топка
 • Рулет од прво лице
 • Голем казино рулет
 • Инстант рулет
 • 24/7 рулет во живо
 • Рулет Апсолутна црна 24/7
 • Рулет Апсолутна Браун 24/7
 • Рулет Апсолутна Казино 24/7
 • Американски рулет
 • Арапски рулет
 • Автентичен рулет Асперс
 • Автентичен автоматски рулет класичен
 • Автентичен автоматски рулет класичен 2
 • Брзина на автоматски рулет 1
 • Брзина на автоматски рулет 2
 • Автоматски рулет ВИП
 • Авто-рулет LA Partage
 • Автоматски рулет ВИП
 • Автоматски рулет
 • Автоматски рулет 1
 • Казино Бад Хамбург (рулет)
 • Блаже рулет
 • Казино Авијатичарски рулет
 • Казино Малта рулет
 • Кумбија Рулета 1
 • Deutsches Roulette
 • Дијамантски рулет
 • Рулет Драгонара
 • DUO авто рулет
 • Моден рулет
 • Голем рулет
 • Хиподром казино рулет
 • Хиподром Гранд Казино рулет
 • Извонреден рулет
 • Јапонски рулет
 • Кенсингтон рулет
 • Рулет во живо
 • Рулет за лоби
 • Лондонски рулет
 • Namaste рулет
 • Холандија рулет
 • Рулет за ноќен клуб
 • Норшки рулет
 • Oracle 360 рулет 24/7
 • Портомазо казино рулет 247/7
 • Моден рулет Portomaso
 • Рулет Portomaso Oracle 1
 • Рулет Portomaso Oracle 2
 • Престиж Авто Рулет
 • Автоматски рулет Primetime
 • Одморалишта Атлантик Сити
 • RNG Молња рулет
 • Рулет
 • Рулет 2
 • Рулет франкофон
 • Злато рулет 2
 • Злато рулет 3
 • Рулет во живо
 • Рулет лоби
 • Кралскиот казино автентичен рулет
 • Ruleta En Vivo
 • Рулета во живо
 • Салон приватен рулет 1
 • Шангри Ла рулет
 • Брзина автоматски рулет
 • Брзина автоматски рулет
 • Брзински рулет
 • Суомалаинен Рулети
 • Свенск рулет
 • Туркче Рулет 2
 • Турски рулет
 • ВИП рулет
 • Вива Лас Вегас
 • XL рулет

Пред да одлучите да играте за вистински пари, треба да ги научите барем основните правила на играта. На прв поглед, рулетот може да изгледа како збунувачка игра, но тоа не е. Играта има два дела, тркалото и табелата.

Табелата е местото каде што ги ставате вашите облози и има „внатрешен дел“ и „надворешен дел“. Овде можете да поставите многу различни облози. Откако ќе го ставите вашиот облог, дилерот ќе ја испушти белата топка на тркалото што се врти.

Европската верзија на рулет има 37 џебови на тркалото, со бројки од 1 до 36 и една нула. Американската верзија на играта има 38 џебови на тркалото, со бројки од 1 до 36, и една нула и двојна нула.

Многу е важно да ги разликувате различните облози што можете да ги ставите кога играте рулет. Можете да одите на која било маса и само да ги ставите сите ваши чипови на број и да се надевате дека ќе победите, на крајот на краиштата, ова е игра на среќа и никогаш не можете да знаете кога среќата ќе ве удри.

Но, од друга страна, рулетот е игра која можете да ја играте и стратешки. Можете да одлучите каков ќе биде вашиот потег врз основа на играта што сакате да ја играте. Можете да одите на попредизвикувачка игра, или на постабилна игра каде што можете да освоите некои, а некои да изгубите, со што ќе ја продолжите вашата игра.

Сите облози во рулет се поделени во две главни категории, внатрешни и надворешни облози.

Внатрешните облози се облози на единечни броеви или помала група на броеви. Овие облози нудат големи исплати во споредба со другите облози, но шансите за победа на овие облози се многу помали. Ако сакате попредизвикувачка игра, тогаш ова е начинот на кој треба да одите.

Ова се сите внатрешни облози што можете да ги поставите, без разлика која верзија на рулет ќе ја изберете да играте:

 • Директен облог е облог на еден број кој нуди најголема исплата.

 • Сплит облог е облог на два броја кои се во непосредна близина на табелата.

 • Уличен облог е облог на три броја кои се во непосредна близина на табелата.

 • Агол залог е облог на четири броеви кои формираат квадрат на масата.

 • Облогот во линија е облог на шест броја или две улици.

 • Надворешните облози, од друга страна, нудат повеќе шанси за победа, но исплатите не се толку импресивни како кај внатрешните облози. Ако сакате да ја продолжите вашата игра, тогаш ова се облозите за вас.

 • Облог на боја е облог што го ставате дека топката ќе слета на црниот или црвениот џеб, без разлика на бројот.

 • Облог на непарен или парен број е облог што го ставате дека топката ќе слета или на непарен или парен број.

 • Облогот на сите ниски или сите високи броеви е облог дека топката ќе слета на или низок број, од 1 до 18, или на голем број, од 19 до 36.

 • Десетина облог е облог на 1-ви 12 броеви, 2-ри 12 броеви или на 3-ти 12 броеви.

 • Облогот за колона е повторно облог на 12 броеви, но овие бројки не се по нумерички редослед, наместо тоа, тие се броеви кои се ставени во колони на табелата.

Побарајте бонус за повторно вчитување до $250 во Националното казино овој петок
2023-05-23

Побарајте бонус за повторно вчитување до $250 во Националното казино овој петок

Националното казино е едно од водечките места за казино во Европа. Ова казино е познато по илјадниците висококвалитетни игри и бескрајната понуда на програми за лојалност. Значи, CasinoRank внимателно го следи казиното за да најде што можете да барате овој викенд. Националното казино нуди бонус за повторно вчитување во петок кој може да достигне 250 долари. Овој пост го разгледува секој аспект од оваа награда, вклучувајќи го минималниот депозит, барањата за обложување, квалификациските игри и многу повеќе. 

Националното казино го додаде Буонго Вуконг
2021-10-17

Националното казино го додаде Буонго Вуконг

National Casino лансираше неверојатна слот игра наречена Booongo Wukong. Главниот лик на играта е мајмун по име Вуконг.