Play Million Преглед 2024 - Affiliate Program

Play MillionResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус 100 долари
Разговор во живо 24/7
Докажан саем од iTech Labs
Достапен е ВИП салон
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Разговор во живо 24/7
Докажан саем од iTech Labs
Достапен е ВИП салон
Play Million is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Почетната страница на PlayMillion Partners ви овозможува лесно да креирате нова сметка и да започнете да заработувате провизија. Ќе треба да одвоите само неколку минути и да споделите некои потребни информации со казиното за да ја креирате вашата нова сметка.

Од вас зависи колку ќе заработите откако ќе се приклучите на придружната програма. Како општо правило, колку повеќе играчи донесете, толку повеќе ќе заработите. Еве список на нови клиенти и процентот на дел од приходите што можете да ги заработите.

  • Кога ќе донесете помеѓу 0 и 5 нови играчи, ќе заработите удел во приходот од 20%.
  • Кога ќе донесете помеѓу 6 и 10 нови играчи, ќе заработите удел во приходот од 25%.
  • Кога ќе донесете помеѓу 11 и 15 нови играчи, ќе заработите удел во приходот од 30%.
  • Кога ќе донесете помеѓу 26 и 50 нови играчи, ќе заработите 35% удел во приходот.
  • Кога ќе донесете повеќе од 50 нови играчи, ќе заработите 40% удел во приходот.

Постојат две главни форми на провизија, Трошоци по стекнување (CPA) и Удел на приходите помеѓу 20 и 40%.

Кога првпат ќе се регистрирате во PlayMillion Partners, ќе бидете ставени на модел за споделување приходи. Ќе добиете провизија која е соодветна на нето приходот што го испраќате во казиното од упатените играчи. Значи, износот на провизијата што можете да ја заработите како партнер е потенцијално неограничен, а исто така и платената стапка може да се зголеми врз основа на перформансите на филијалата.

Добрата вест е што овој модел на поделба на приходите нема негативен пренос. Откако ќе се справите со тоа, можете да побарате да бидете ставени на алтернативен план, како што е CPA или хибридна структура која ќе ги комбинира и споделувањето на приходите и CPA.

Овие планови ќе обезбедат еднократни плаќања за секој нов играч кој депонира кој ги исполнува критериумите.

Под-припадност

Охрабрени сте да упатувате други на програмата и за тоа ќе добиете платени под-подружни провизии. Провизијата се заснова на фиксен процент од сите приходи на подружниците.

Што е придружна програма на PlayMilion Casino?

Можете да ја најдете придружната програма на PlayMilion Casino под името Play Million Partners. Други брендови кои се дел од оваа придружна програма се Royale 500, Lucky Louis и Play Million.