PlayAmo Преглед 2024 - Affiliate Program

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
БонусБонус $600
Поддржано
Потврдено
Безбедно
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

За да се приклучите на придружната програма на Playamo Casino, ќе треба да креирате сметка. Откако ќе ја активирате вашата сметка, веднаш ќе добиете пристап до вашите маркетинг алатки и статистиката на партнерите.

Playamo нуди 2 шеми за провизии. Можете да изберете план за споделување на приход од нивоа и тука можете да започнете да заработувате еднаков на 25% удел на страницата за игри`профитот. Ќе треба да имате само помеѓу 1 и 9 нови депоненти. Ако имате помеѓу 10 и 24 нови играчи со реални пари, вашата стапка ќе се зголеми на 30%. Ако донесете помеѓу 25 и 49 нови играчи, вашата стапка ќе се зголеми на 35%. Ако поканите повеќе од 50 играчи, вашата стапка ќе се зголеми на 40%.

Може да заработите и ако упатувате други на придружната програма на Playamo. Ако вашите пријатели се регистрираат како подружница на Bitcoin преку вашата врска, ќе заработите 5% од сите нивни приходи.