Voodoo Dreams Преглед 2024 - Live Casino

Voodoo DreamsResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
БонусБонус $100 + 200 бесплатни вртења
Одлична тема
Pay N Play казино
Мешавина на класични и нови игри
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Одлична тема
Pay N Play казино
Мешавина на класични и нови игри
Voodoo Dreams is not available in your country. Please try:
Live Casino

Live Casino

Казино игрите во живо се врвен хит и секој љубител на игри на маса треба да го доживее барем еднаш. Игрите ги спроведуваат вистински дилери во реално време и се пренесуваат директно на вашиот уред. Благодарение на дилерите во живо, можете да имате искуство што е исто толку блиску до играње во вистинско копно казино.

Блек Џек во живо

Блек Џек во живо

Блек Џек е интересна игра која ужива огромна популарност во последно време. А, во казиното VoodooDreams имате можност да ги играте и двете, со дилер во живо или со дигитален дилер. Играта е иста и правилата се многу лесни за учење. Играта започнува така што дилерот дели по две карти на секој играч.

Целта на играта е да се формира рака со вкупна вредност од 21. Играте само против дилерот и не ви е грижа за другите играчи. Не мора да имате точно 21, туку само треба да имате рака со вредност поголема од дилерите без да пропаднете.

Вредностите на картичките се малку поинакви и овде, и тие се како што следува:

  • Аце е 1 или 11 (што е најдобро во тој момент).

  • 2-10 се вреднуваат по нивната номинална вредност.

  • Дигалки, кралици и кралеви се ценети со 10.

Кога дилерот ќе достигне 17, нема повеќе акција и облозите се подмируваат. Но, имате опција прво да ја завршите раката. Откако ќе ги добиете првите две картички, имате неколку опции во зависност од вредноста на вашите картички.

Ако сте задоволни со вашите карти и верувате дека можете да го освоите кругот со рака, имате опција да застанете. Ова значи дека не преземате никакви дополнителни активности. Оваа опција е исто така добра кога верувате дека нема ништо што можете да направите со вашата рака.

Можете да погодите онолку пати што сакате ако верувате дека друга карта ќе ви помогне да ја освоите рундата. Удирањето значи дека барате друга картичка од дилерот.

Можете исто така да удвоите, што значи дека ќе треба да ставите друг облог еднаков на вашиот првичен облог и ќе добиете само една дополнителна картичка.

Кога ќе добиете две карти со иста вредност, можете да ги поделите и да ги играте како две раце. Исто така, ќе мора да ставите друг облог еднаков на вашиот првичен облог. Ова може да биде незгоден потег, затоа мора да бидете дополнително внимателни кога ќе одлучите да ја поделите раката.

Некои варијации на Блек Џек нудат малку поинакви правила што може да ги искористите. Една од нив е опцијата за предавање. Ова се прави веднаш откако ќе ги примите вашите две карти и ако го направите тоа ќе изгубите половина од влогот.

Кога дилерот`s upcard е кец на десетка, имате опција да купите осигурување. Ова ќе ве чини половина од вашиот првичен облог, а ако дилерот навистина добие блек џек, ќе добиете исплата од 2 спрема 1.

Како да победите на Блек Џек

Како да победите на Блек Џек

Има многу различни луѓе што можете да ги најдете на интернет кои ќе се обидат да ви продадат стратегии кои секогаш функционираат. Мразиме да ве разочараме, но не постои единствена стратегија која секогаш ќе функционира. Првото правило за победа во Блек Џек е да ги научите правилата на играта. Блек Џек е многу едноставна игра за која нема време да се научат правилата. И откако ќе ги научите правилата, вежбајте да ја играте играта. Добрата вест е што можете да играте Блек Џек во казиното VoodooDreams бесплатно во секое време. Казиното ќе ве награди со виртуелни пари, така што ова е одлична можност да ги научите и практикувате правилата на играта. Некои основни правила може многу да ви помогнат, особено ако сте почетник. Уште еднаш, ова не значи дека секогаш ќе победувате, но тие многу ќе ви помогнат на почетокот додека сеуште ги учите јажињата.

Правила за тоа кога да се предаде

Правила за тоа кога да се предаде

Треба да се предадете тешко 16 (но не и 88 пар) наспроти дилерот 9, 10 или Аце.

Треба да се предадете тешко 15 наспроти дилер 10.

Правила за тоа кога да се подели

Правила за тоа кога да се подели

Секогаш треба да ги делите кецовите и 8-ките.

Никогаш не треба да делите 10-ки и 5-ки.

Треба да поделите 2 и 3 наспроти дилер 4-7.

Треба да поделите 4-ки наспроти дилер 5-6.

Треба да поделите 6-ки наспроти дилер 2-6.

Треба да поделите 7-ки наспроти дилер 2-7.

Треба да поделите 9-ки наспроти дилер 2-6 и 8-9.

Правила за тоа кога да се удвои

Правила за тоа кога да се удвои

Треба да го удвоите тешкото 9 наспроти дилерот 3-6.

Треба да го удвоите тешкото 10 наспроти дилерот 2-9.

Треба да го удвоите тешкото 11 наспроти дилерот 2-10.

Треба да го удвоите мекото 13 или 14 наспроти дилерот 5-6.

Треба да ги удвоите меките 15 или 16 наспроти дилерот 4-6.

Треба да ги удвоите меките 17 или 18 наспроти дилерот 3-6.

Правила за тоа кога да се удри или да стои

Правила за тоа кога да се удри или да стои

Треба да застанете на тешко 12 наспроти дилер 4-6.

Треба да застанете на цврсто 13-16 наспроти дилер 2-6.

Треба да застанете на цврсто 17 или повеќе.

Треба да стоите на мека 19 (A8) или повеќе.

Треба да погодите силно 11 или помалку.

Треба да погодите меки 17 (A6) или помалку.

Треба да погодите меки 18 (А7) наспроти дилерот 9, 10 и Аце.

Правила за тоа што да правите кога дилерот ќе погоди софт 17

Правила за тоа што да правите кога дилерот ќе погоди софт 17

Треба да се предадете 15, 88 и 17 наспроти дилерот Аце.

Треба да го удвоите 11 наспроти дилерот Аце.

Треба да го удвоите мекот 18 (A7) наспроти дилерот 2.

Треба да го удвоите мекот 19 (A8) наспроти дилерот 6.

Рулет во живо

Рулет во живо

Рулетот е веројатно една од оние игри за кои сите слушнале без разлика дали го играле или не. Играта е толку лесна за играње и има одредена софистицираност во неа и привлекува играчи од целиот свет. Единственото нешто што треба да направите е да го ставите вашиот облог и да гледате како се врти тркалото и да се надевате дека белото топче ќе слета на бројот на кој сте се обложиле.

Иако рулетот е лесна игра за играње, сепак треба да ги научите барем основните правила доколку сакате да ги свртите шансите во ваша корист. За почеток, треба да ги научите различните облози што можете да ги поставите. Некои облози плаќаат помалку, но имаат поголема веројатност да се случат, а некои облози ќе платат огромни, но шансите да го предвидите овој облог се малку веројатни. Откако ќе ги знаете различните облози што можете да ги поставите, можете да одлучите дали сакате да играте безбедно или сакате да се предизвикувате себеси.

Сите облози што можете да ги ставите на маса за рулет може да се поделат во две главни категории, Надворешни облози и Внатрешни облози.

Надворешните облози се најбезбедната опција и ако сте почетник, ве советуваме да се придржувате до овие облози додека не почувствувате како функционира играта. Тие се поделени на следните облози:

· Црвено-црното е веројатно најпопуларниот облог на рулет. Овде се обложувате дека топката ќе слета или на црвен или црн џеб, без разлика на бројот. Има 18 црвени и 18 црни џебови, така што шансите за победа на овој облог се скоро 50-50.

· Влогот високо-низок е облог или на првите 18 броеви, кои се ниски, или на вторите 18 броеви кои се високи.

· Облог за колона е облог што го ставате на мрежа каде што има три колони што содржат броеви. Дозволено е да се обложувате на две од колоните одеднаш ако сакате.

· Десетина облози се облози ставени на една од триесетините на масата за рулет. Првата десетина ги вклучува броевите од 1 до 12, втората десетина ги вклучува броевите од 13 до 24, а третата десетина ги вклучува броевите од 25 до 36.

Внатрешните облози, од друга страна, покриваат помал број броеви. Овие облози нудат повисоки ризици и подобри исплати, па затоа, ако се соочувате со предизвик, треба да го направите тоа. Ова се внатрешните облози што можете да ги ставите на рулет:

· Директен облог е облог на еден број и нуди најголема исплата од 35 спрема 1. Сè што треба да направите овде е да изберете број и да се обложите на него, тоа е толку едноставно.

· Сплит облогот опфаќа два соседни броја на таблата. Сплит облогот нуди исплата од 17 спрема 1.

· Уличен облог е облог што опфаќа три броја и нуди исплата од 11 до 1.

· Агол залог е облог што покрива четири квадрати на таблата и нуди исплата од 8 спрема 1.

· Облогот во линија е многу сличен на уличен облог, но овде покривате два реда наместо само еден. Исплатата за облогот на линијата е 5 спрема 1.

· Облогот со пет броеви е достапен само во Американски рулет бидејќи ги вклучува и двете нули. Исплатата за овој облог е 6 спрема 1, но ова се смета за еден од најлошите облози, па веројатно треба да го избегнете, особено ако сте почетник.

Облозите за повик се достапни само во француски рулет. Тие се нарекуваат и Европа, а понекогаш и затоа што се помалку познати надвор од Европа. Ова се дополнителните облози што можете да ги ставите кога играте француски рулет:

· Voisins du Zero е облог што ги опфаќа 17-те броеви кои можат да се најдат помеѓу 22 и 25. Овој облог ги вклучува следните броеви 22,18,29,7,28,12,35,3,26,0,32,15 ,19,4,21,2,25 и ќе ви требаат девет чипови за да го поставите овој облог.

· Jeu Zero е облог поставен на следните броеви 12, 26, 0, 32 и 15. Ви требаат четири чипови за да го покриете овој облог.

· Le Tiers du Cylindre е облог на следните броеви 27, 13, 36, 11, 30, 8, 23, 10, 5, 24, 16 и 33. Овој облог покрива една третина од тркалото и ќе ви требаат 6 чипови за да го поставите овој облог.

· Облогот Orphelins опфаќа 8 броеви и тие се следните: 17, 34, 6 и 1, 20, 14, 31, 9. Ќе ви требаат 5 чипови за да го поставите овој облог.