Вести

April 22, 2020

ВИП-програми, програми за лојалност и комплименти во онлајн казина

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Со миграцијата на казината во онлајн опкружувањето, конкуренцијата помеѓу казината се зголеми. Така, казината се обидуваат преку различни искушенија да привлечат играчи и да ги претворат во лојални клиенти. 

ВИП-програми, програми за лојалност и комплименти во онлајн казина

Секое престижно казино се стреми да ги воодушеви своите клиенти со различни видови награди и добрите. Ако пакетите за добредојде и различните бонуси што им се доделуваат на играчите имаат за цел да ги привлечат играчите во онлајн казиното, промоциите и програмите за лојалност се наменети да ги претворат обложувачите во лојални клиенти. 

Така, престижните казина се натпреваруваат во понуди и награди што им се доделуваат на играчите. Сепак, овие награди се доделуваат според специфични критериуми.

Услови за доделување поени за лојалност

Секое казино има своја политика. Сепак, заедничко за сите казина е фактот дека за да ги задржат своите клиенти, тие мора да негуваат програма за наградување. Така, речиси сите казина им даваат можност на играчите со активна сметка да собираат поени. Затоа, секој играч има право да ги добие овие поени. Сепак, постојат значителни разлики во точките за примање. 

Така, во зависност од буџетот доделен од играчите и вредноста на облозите, тие се класифицираат во различни категории, како бронза, сребро, злато, платина итн. Затоа, играч кој има повисок ранг и обложува повеќе пари може да добиваат поголем процент на поени.

Како да заработите поени за лојалност

Општо земено, во зависност од политиката на казиното, поените може да се доделат како резултат на ставање облози на целиот дел за игри на казиното. Така, поените може да се освојат преку облози во делот во живо на казиното, во делот за слот, или спортски, виртуелни или лотарија облози.

Сепак, најлесниот начин да се добијат бројни компоненти е преку слотови. Сите поени што им се доделени на играчите се нудат како резултат на облогот направен од нив и облозите поставени во различните делови за обложување. Колку е поголема сумата на вистински пари што играчот ги обложува, толку повеќе поени добива.

Што може да се направи со поени за лојалност

Сите казина кои нудат компензации на обложувачите имаат посебен дел. Во овој дел, играчите можат да ја видат вредноста на акумулираните поени, како и опциите достапни за нив. Во зависност од казиното, овие поени може да се претворат во вистински пари, бесплатни вртења или други подароци. 

Ако компонентите не се претворат во вистински пари, сите други опции, како што се бесплатни вртења или бонус пари, подразбираат одредени услови. Така, ако поени за лојалност се разменуваат за виртуелен кредит или бесплатни вртења, добиените добивки подлежат на одредени услови за обложување кои треба да се претворат во вистинска готовина.

Најнови вести

Револуционизирање на онлајн казина: мобилни игри, зголемени шанси, подобрена безбедност и 3D анимација
2023-11-24

Револуционизирање на онлајн казина: мобилни игри, зголемени шанси, подобрена безбедност и 3D анимација

Вести