Откриени тајните на онлајн кено

Кено

2020-10-29

Игра со кено е меѓу најпознатите игри што се играат во онлајн казино и е познат по својата едноставност. Ова парче ќе ги открие оние масивни совети што треба да ги следите за да ја скршите таблата на Keno, ова се тајни на кено што никогаш не ви биле кажано. Кога играте лотарија на кено игри , повеќето играчи користат тактики за да изберат победнички броеви за да ги поразат шансите, но бидејќи Keno е игра на среќа, играчите сепак се обидуваат да најдат алтернативни начини за да ги постигнат вистинските победнички броеви. Тоа е наречена тајната на Keno Numbers.

Откриени тајните на онлајн кено

Тајните на кено машината

Кено е игра слична на лотарија. Веројатно ќе игра кено табла ако сакате игри на лотарија. Во игрите со лотарија, на играчите вообичаено им е дозволено да изберат шест или седум броеви според формата на играта. Во кено-машината, може да се избере број од два, три или до 20, ова е целосно до изборот на играчите. Исто како и во традиционалната игра на лотарија, откако играчот ќе ги избере броевите и ќе го пополни формуларот, мора да почекате да се извлечат броевите.

Добитниот број за казиното се генерира од механизмот за топка. Овој механизам е ултразвучен навлажнувач кој ги турка топчињата нагоре, кога гејмерот го има потребниот број на топки потребни за да ја добие наградата врз основа на извлечените топчиња, тогаш играчот станува победник, лесно го прави тоа!

Тајните на кено лото

Бидејќи кено е игра со погодување, нема да треба да правите премногу за да ги подобрите вашите шанси за успех. Сепак, постојат некои димензии кои ќе ви овозможат уште повеќе да успеете. Одвојте време за избирање броеви за да можете да останете во играта. Обидете се да не играте како машина, чувајте го умот отворен и обидете се да погледнете подалеку од вашиот среќен број.

Следни се некои откритија на тајните броеви и тактиката на Кено што треба да ги земете предвид:

Бесмислено е да се обложувате на 10/10 во Кено

Горенаведената скриена тајна на играта Keno е валидна бидејќи 10/10 е толку ретко да се дојде. Сепак, сè уште не покажува дека не можете да го пробате. Појавата е мала.

## 


Играњето 4/4 кено карти ви дава мала и честа добивка

Горенаведената тајна на играта Keno е најбезбедна ако ја играте играта Keno за краток период. Некои гејмери на почетокот на извлекувањата се навикнати да купуваат околу дваесет кено картички со по четири броеви. Вистината е дека ќе ви даде континуирани победи, но со мала разлика. Ако некое друго време се случи продолжено губење, тогаш постепено ќе ги фрлате победите. Затоа, бидете внимателни со овој стил

Картичките кои се омилени на играчите се кено-картичките 6/6

Многу гејмери имаат тенденција да фаворизираат 6/6 картички бидејќи имаат доверба во статистичките пресметки. Еден од 3383, дека шансата за победа со карта 6/6, ова е сепак многу поголема од шансите за карта 7/7. Спротивно на тоа, има само една од 15464 шанси за победа со тие картички!

Обидете се понекогаш да играте за забава

Можеби ова не ви звучи разумна информација, но можеби е една од тајните дека многу победници се обиделе да ја добијат оваа игра на среќа наречена Кено. Добитниците на кено го играа тикетот за да уживаат во лотаријата и беа шокирани кога доживеаја неверојатни добивки, тие беа само со отворен ум.


Играјте го Keno Lucky 7

Една стратегија за да се победи кено е да се изберат 11 броеви на билети. Тоа е една од тајните на Кено. Едноставно потребни се најмалку три натпревари за да се скрши тикет од 7 до 11 броеви. Имате подобри шанси да добиете три натпревари од 11 броеви отколку од 7 и можната награда со 11 броеви е поголема од 7.

Секогаш играјте бесплатно кено колку што е можно

Некои гејмерски платформи му дозволуваат на играчот да го испроба бесплатното Keno. ова ќе ви помогне да се навикнете на интерфејсот за игри, особено ако се работи за нова платформа што само сакате да ја испробате. Што е уште поважно, тоа ќе ви помогне да ја изградите вашата самодоверба пред да ја играте играта реа пари.

Обидете се со картичка со повеќе трки со овозможена Microgaming

Различни сајтови користат функционалност на картичката за повеќе трки на Microgaming. Оваа функција ви овозможува да изберете број само еднаш, а потоа може да се повторува додека играте. Ова ја спречува загриженоста за повторно влегување во секоја фаза ако имате среќни броеви.

Најнови вести

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет
2022-09-27

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет

Новости