Онлајн Казино Neteller

Основана во 1999 година, Neteller е еден од системите за електронско плаќање што го регистрира своето присуство на планетата. Седиштето е на островот Мен, Обединето Кралство. Компанијата е управувана од Paysafe Group, која е една од најголемите платежни компании во светот. Едно нешто што мора да се разбере е дека Neteller не позајмува пари на своите клиенти; тоа не е банка.

Кога станува збор за онлајн казино игри, Neteller владее како еден од најпреферираните платежни системи од играчите на казино. Системот ја освои довербата на играчите, благодарение на брзите исплати, бесплатните депозити и малите такси за повлекување. Неговите безбедносни мерки се исто така феноменални.