Онлајн Казино Visa

Визата е американски компанија за онлајн плаќање која го олеснува електронскиот трансфер на средства ширум светот. Основана во 1958 година, таа е една од највредните компании во светот. Visa денес е втор по големина бренд за плаќање со картички после Кинеската UnionPay.

За евиденција, Visa не издава картички, не дава кредит или не поставува стапки за клиентите. Наместо тоа, на финансиските институции, како што се банките, им обезбедува платежни производи со брендот Visa.

Денес, Visa е еден од најдобрите методи за повлекување на онлајн казина. Предностите на Visa се огромни. Тој е брз, сигурен и многу безбеден. На Online CasinoRank, коцкарите можат да најдат сите казина кои прифаќаат Виза како метод за повлекување.