Онлајн Казино WebMoney

Решението за онлајн плаќање, WebMoney Transfer Ltd, е основано во Русија во 1998 година. Тоа е универзален систем за плаќање со 44 милиони корисници ширум светот. WebMoney е моќна деловна алатка која снима повеќе од десет илјади регистрации дневно.

Тоа е прифатено од над сто милиони трговци на глобално ниво; Обезбедувачите на онлајн казино се една од веб-локациите што прифаќаат WebMoney за трансакции.

Како работи WebMoney
Како работи WebMoney

Како работи WebMoney

Обложувачите треба да се регистрираат на официјалната веб-страница на ова решение за плаќање и да ги поврзат информациите за нивното повлекување со делот „Повлекување“ на нивната сметка на онлајн казино. Секогаш кога сакаат да заработат од нивните казино сметки, сè што треба да направат е да кликнат на „Повлекување“

Како работи WebMoney