Најдобрите 21 Affiliates Онлајн Казино s

21 Affiliates е партнерска програма која нуди доживотни провизии за онлајн казино играчи. Особено за играчите во ОК, тоа е одлична придружна програма бидејќи носи лиценца издадена од UKGC. Ги плаќа провизиите во евра, освен ако играчите не добијат одобрение за друга валута.

Тој, исто така, предлага да нема здружување и да не се одземаат административни такси од провизиите. И освен високите ролери, нема негативни преноси. Високите ролери треба да ги следат нивните активности бидејќи на место е правило за висок валјак. Дополнително, голем плус ги чека филијалите со високи перформанси. Ако овие филијали работат добро, менаџментот ќе понуди награди. Раководството ќе преговара и за подобри услови.