Најдобрите Aff Power Онлајн Казино s

Една од придружните програми на која се восхитуваат повеќето веб-администратори е придружната програма Aff Power. Тој е домаќин казино брендови со креативни игри, дизајн кој плунка и пријателски кориснички интерфејс. Бројот на играчи кои депонираат на кои филијалата се однесува на програмата е еквивалентен на износот на провизијата што ќе ја заработи филијалата. Лесно е да се придружите.

Откако ќе се активира сметката на партнерот, тој автоматски се запишува во шемата за споделување приходи без негативен пренос. Тој добива тримесечен ексклузивен договор од 40% удел во приходите. Потоа, тој продолжува да заработува 25% удел во приходот со стандардниот договор, што го зголемува уделот на приходите до 45%.