Најдобрите Affiliate Cruise Онлајн Казино s

Affiliate Cruise е одговорот кога барате придружна програма за казино со тим од професионалци фокусирани на конверзија. Тоа е програма која им овозможува на своите филијали да донесат играчи еднаш и таа ги презема конверзиите. Партнерите се без анксиозност бидејќи брендовите на казино во Affiliate Cruise нудат ан неверојатно гејмерско искуство со помош на провајдери како Play'n Go, 2x2 Gaming итн.

Останатите партнери со Affiliate Cruise добиваат значителна провизија од 25% удел на приходите на почетокот. Ова оди до дури 40% кога упатените играчи депонираат и го зголемуваат својот нето приход. Покрај тоа, „без негативно пренесување“ им дава доверба на филијалите да напредуваат.