Најдобрите Alpha Affiliates Онлајн Казино s

Како што е онлајн коцкање индустријата продолжува да расте со побрзо темпо, онлајн казината треба да бидат иновативни за да преживеат во услови на силна конкуренција. Токму поради оваа причина се формулирани придружните програми, а Alpha Affiliates е една од нив. Програмата е родена во 2012 година и нуди разновидни шеми за плаќање и наградување. Филијалите овде уживаат бруто RevShare што се движи помеѓу 25% и 50% месечно, што ја прави програмата една од најдобрите за продавачите кои сакаат да заработат пристоен дополнителен приход. Програмата нуди маркетинг материјали, вклучително и банери, а има и повеќе опции за плаќање. Нема негативно пренесување исто така.