Најдобрите Betchan Affiliates Онлајн Казино s

Betchan Affiliates е придружна програма за Betchan казино. Нивната страница е позната по многу видови слотови и други казино игри. Нивните игри се создадени од некои од врвните креатори на софтвер во индустријата. Betchan Affiliates е основана во 2015 година и е лиценцирана во Курасао. Ја користи стандардната шема за споделување приходи.

Филијалите не можат да очекуваат негативно пренесување. Ова значи дека негативните месеци нема да ги предизвикаат новите филијали кога започнувате. Нивната под-припадност го зголемува профитот со упатување на други филијали на програмата. Betchan Affiliates мора да одат на веб-страницата на казиното за да се регистрираат и да ги следат нивните моментални маркетинг статистики и други важни информации.