Најдобрите Buffalo Partners Онлајн Казино s

Buffalo Partners, лиценцирана од владата на ОК, е придружна програма која промовира група казина на Microgaming достапни за играчите во повеќето делови на светот. Со 15-годишно искуство во индустријата за игри, Buffalo Partners нудат висококвалитетни, возбудливи казино игри на кои играчите секогаш ќе сакаат да се обложуваат. Подружниците се прифатени да се приклучат на програмата од каде било во светот.

По регистрацијата на официјалната веб-страница, подружниците се ставаат во планот за споделување на приходите, овозможувајќи им да заработат дел од нето приходот на нивните упатени играчи. Стандардниот договор за провизија на Бафало започнува со 25% удел на приходите и оди до 40% без негативен пренос.