Најдобрите Bwin.Party Partners Онлајн Казино s

Party Gaming се спои со Bwinners Во 2012 година и продолжува да обезбедува одлична придружна програма за многу различни партнери и партнерски веб-страници. Секој што ќе се регистрира ќе има пристап до профитабилни казино брендови кои може да се промовираат на една локација.

Bwin.Party Partners, исто така, му дозволува на сопственикот на веб-локацијата да прегледува статистика на една локација и во многу валути. Исто така, најголемата карактеристика на оваа придружна програма ја вклучува комисијата за вкрстени канали. Ова им овозможува на подружниците да заработат пари од секундарни пријавувања на многу различни брендови. Ова е високо оценета партнерска програма со многу лојални клиенти кои можат да ги потврдат придобивките од програмата.