Најдобрите CasinoCasino Affiliates Онлајн Казино s

CasinoCasino Affiliates е придружна програма за CasinoCasino.com. Сопствениците на веб-страниците можат да очекуваат конкурентна структура на провизии и редовни исплати врз основа на провизии помеѓу 20% и 40%. CasinoCasino Affiliates, исто така, ја цени лојалноста и ги наградува подружниците со подобри провизии и поблиски врски со филијали менаџер.

Поддршката понудена од CasinoCasino Affiliates е исто така сеопфатна. Членовите се наградени со дневни извештаи за приходи, без негативен пренос, високи стапки на конверзија, бесплатни пријавувања, без скриени трошоци и многу повеќе. Оваа придружна програма е добро вреди да се погледне за оние кои сакаат одлична придружна програма која добро го наградува нивното време и напор.