Најдобрите Casumo Affiliates Онлајн Казино s

Лансиран во 2012 година, Казумо Affiliates програмата е регистрирана како една од најбрзо растечките придружни програми на интернет. Програмата се фокусира исклучиво на промовирање на Casumo Casino, а не на кое било друго онлајн казино таму. Откако едно лице ќе се приклучи на програмата, тој добива право на 25% до 45% удел во приходот.

Ова зависи од квантитетот и квалитетот на сообраќајот што подружницата може да го вози до веб-страницата на Casumo Casino. Покрај овој конкурентен удел на приходите, други предности вклучуваат немање негативно пренесување и достапност на CPA (на барање). Програмата е достапна и на повеќе јазици, вклучувајќи англиски, германски, фински, норвешки и шведски.