Најдобрите Deckmedia Affiliate Онлајн Казино s

Deckmedia Affiliate е популарна придружна програма за играчи на онлајн казино. Се издвојува по својот моќен комерцијален софтвер. Ги наградува своите партнери со удел во приходите до 45%. Филијалите можат да промовираат едно од осумте онлајн казина што ги нуди на големите провајдери на софтвер, вклучувајќи ги WGS Technology, Topgame и Rival.

Достапни во казината што сака партнерите да ги промовираат се игри, вклучувајќи Desert Night казина, Slots Capital и Black Diamond Casino. Нуди доживотни провизии, без негативни преноси и без пакет. Исто така, нуди двостепена програма за под-припадност. Мала грижа е што ги плаќа сите провизии само во УСД и нема друга валута.