Најдобрите Ellmount Gaming Affiliates Онлајн Казино s

Ellmount Gaming Affiliates е основана во 2006 година. Нивниот тим е полн со луѓе со високи перформанси и одлично познавање на индустријата за игри. Тие исто така имаат долгогодишно искуство на пазарот за игри и рекламниот простор. Ellmount Gaming Affiliates има некои одлични карактеристики за нивните клиенти.

Ова не вклучува негативен пренос, нема пакет, нема администраторски такси и многу повеќе. Нивните комисиски структури вклучуваат CPA, Hybrid и фиксни провизии. Тие исто така имаат под-придружна програма. Подружниците можат да го проверат својот напредок преку софтвер што ги следи приходите и кампањите 24./7. Ellmount се препорачува на оние кои бараат партнерска програма што ги поместува границите. Тоа е одличен начин за корисниците на веб-локациите да заработат дополнителни пари.