Најдобрите iAffiliates Онлајн Казино s

iAffiliates е партнерска програма за онлајн казино со многу партнери за казино и игри. Нивната придружна програма беше ребрендирана во 2012 година и продолжува да ги оптимизира своите партнерски маркетинг кампањи.

Потоа, членовите добиваат 20% до 40% од нето приходите собрани од нивното рекламирање. Тие, исто така, немаат негативна политика за превртување. Понатаму, програмата е идеална за оние кои се загрижени за остварување на почетниот профит од нивните напори. Исто така, можно е филијалите да ги гледаат своите статистики и други показатели во секое време од денот. Имаат и лиценца од Гибралтар.