Најдобрите Income88 Affiliates Онлајн Казино s

Income88 Affiliates е филијала на казино што го промовира казиното HappyLuke. Има многу слотови и други игри од имиња како NetEnt и Play'n GO. И казиното и придружната програма имаат лиценца од Малта. Придружниците на Income88 може да се гледаат и на мобилни и лаптопи.

Со нетрпение очекувајте програма за споделување приходи базирана на упатени играчи. Нивната провизија исто така се плаќа со нивоа структура врз основа на повисоки нивоа за повисоки приходи и други бенефиции. Приходи88 Филијалите немаат пренос, што е совршено за играчи почетници кои сакаат да го воспостават својот приход. Тие исто така имаат програма за под-припадност. Проверете ги придружниците на Income88 за повеќе информации.