Најдобрите Kindred Affiliates Онлајн Казино s

Сродните филијали ви даваат пристап до некои од најголемите обложувачки брендови на пазарот, како што се Unibet и десет други казино брендови. Фокусот на компанијата е на скандинавскиот и европскиот пазар. Нивната придружна програма започна во 1997 година и дури е лиценцирана од владата на Малта.

Програмата нуди промотивен план кој работи за секој бизнис или веб-локација. Нивната најпопуларна програма е планот Revshare. Партнерите добиваат дел од нето приходите со оваа програма. Сепак, тие нудат и други програми наречени CPA и Hybrid модели. Најдобрата придружна програма Kindred ќе зависи од арбитражата или фокусот на оптимизација и споделување на приходите.