Најдобрите LeoVegas Affiliate Онлајн Казино s

Програмата LeoVegas Affiliate има посветен тим на персонал со знаење за онлајн казино индустријата. Програмата продолжува да добива на сила и добива на сила од почетокот во 2012 година. Што можете да очекувате?

Може да очекувате многу приливи од веб-страница на лаптоп, апликација и мобилен телефон. LeoVegas Affiliate исто така ќе ви овозможи да се регистрирате за удел во приходите, CPA и CPL производи. Понатаму, ви дава одредена флексибилност и алтернативи надвор од нормалните производи што ги нуди LeoVegas. Статистиката и информациите во реално време може да се пристапат на вашиот десктоп, мобилен телефон и таблет во секое време од денот.