Најдобрите Metal Casino Affiliates Онлајн Казино s

Metal Casino Affiliates е придружна програма за казино за истоимено онлајн казино. Метал Казино има казино игри од некои од врвните провајдери на софтвер. Филијалата на програмата е исто така лиценцирана од Органот за игри на среќа на Малта и Комисијата за коцкање на ОК.

Тие имаат нормален план за споделување приходи врз основа на процент од приходите на играчите генерирани месечно во казиното. Нема негативен пренос што значи дека негативните приходи се бришат пред почетокот на новиот месец. Исто така, Metal Casino Affiliates имаат одличен софтвер за пристап до најновите статистики и други извештаи. Ова го олеснува создавањето идни кампањи и задржувањето на играчите.