Најдобрите Mr Affiliate Онлајн Казино s

Mr Affiliate користи удел во приход до 45% и е долгорочен прилив на профит за оние кои сакаат да се пријават за нивната програма. Тие обезбедуваат голема поддршка за своите членови и има многу начини за промовирање на нивните сајтови за казино и спортски книги. Понатаму, можно е да се изберат банери и врски во рок од неколку минути за моментален прилив на приходи.

Покрај тоа, Mr Affiliate нема пакети или доживотни провизии, исто така е лесно да се пристапи до статистика или други индикатори. Понатаму, партнерите за прв пат ќе бидат среќни да знаат дека Mr Affiliate има негативна политика за пренесување за да ги минимизира загубите при започнувањето. Проверете повеќе сега.