Најдобрите Mr Play Partners Онлајн Казино s

Mr Play Partners е придружна програма за онлајн казино играчи на Mr Play казино. Нуди удел во приходите до 40% со моделите со хибридни или CPA провизии. Исто така, располага со под-придружна програма со провизија за упатување од 2,5%, без негативни преноси и без здружување.

Предноста на оваа придружна програма е, таа дава можност да се промовира релативно ново казино. Во споредба со постоечките казина, Mr Play Casino нуди нешто поинакво и возбудливо. И во својата релативно нова состојба, импресионираше многу играчи со својот широк избор на игри, дарежлива ВИП програма и високи бонуси.