Најдобрите Plain Partners Онлајн Казино s

Plain Partners е доверлива придружна програма што ја користат играчите на онлајн казина. Се одликува со врвни игри и нема негативни преноси. Јазикот што го нуди е виетнамски. Исклучени земји се Хонг Конг, Кина, Малезија, Франција и Хонг Конг.

Влегувањето во придружната програма е лесно и наградувачко. Како нејзин партнер партнер, можете да сметате на конкурентни провизии и високи приходи. Придружните комисии не се поставени. Наместо тоа, износот на овие провизии зависи од остварениот месечен приход од вашите реферали. Имено, имате право на провизија за упатување од 25% (или повеќе, максимум 50%) доколку месечниот приход на вашите реферали не е поголем од 5000 евра.