Најдобрите PlayGrand Affiliates Онлајн Казино s

PlayGrand Филијалите им даваат на корисниците на веб-страниците многу казино производи во нивната придружна програма. Тие исто така имаат многу креативен и маркетинг материјал за конверзии. Исто така, нивниот тим има многу искуство за да ве води низ процесот. Покрај тоа, постојат многу можности да ги зголемите приходите на вашата веб-страница со структурата на провизијата што е поставена.

Сите новорегистрирани филијали добиваат минимум 25% удел во приходите. Сепак, може да достигне и до 40% за генерирање на правилен дел од профитот. Програмата е одлична за создавање поголем приход бидејќи бројот на клиенти се зголемува на вашите веб-страници. Проверете ги партнерите на PlayGrand и видете што нудат сега.