Најдобрите RP Affiliates Онлајн Казино s

Поголемиот дел од онлајн казина имаат придружни програми кои овозможуваат да се допре до што е можно повеќе клиенти. Едно такво казино е Кралска панда. Во ова онлајн казино, понудената придружна програма е позната како Royal Panda Affiliates, или едноставно RP Affiliates, и е ценета и добро оценета придружна програма во областа на онлајн казиното.

Со оваа програма, веб-администраторите на казино уживаат во 25% провизија за revshare, за почеток, т.е. Оваа провизија може да ескалира до 40%. Ако продавачот упатува над 50 играчи, тој е награден со бонус од 10%, откако играчите ќе го направат првиот депозит. Плаќањата на провизијата се вршат месечно.