Најдобрите Supr Affiliates Онлајн Казино s

Supr Affiliates е маркетинг програма која претставува неколку онлајн казина како што се NYSpins. Создаден е за оние кои сакаат да добијат дополнителен прилив на приход. Само треба да се регистрирате за страницата пред да започнете. Промовирајте брендови и остварувајте профит за релативно брзо време преку програмата.

Понатаму, партнерите ќе добијат следење и креативни мотиви по регистрацијата. Исто така, можете да ги прегледате перформансите на статистиката на вашата страница во однос на Supr Affiliates и нејзините партнери. Добијте до 40% удел на приходите и без негативни преноси. Проверете ја оваа придружна програма и видете како таа може да го подобри вашиот сајт во однос на другите онлајн казина во моментов.