Најдобрите Uffiliates Онлајн Казино s

Откако беше лансиран во 1997 година, 888 казино е едно од оние стари кучиња во сцената на онлајн коцкање; Само неколку фирми за онлајн игри постоеја додека 888 Казино, за волја на вистината. Компанијата има партнерска програма позната како 888 Affiliates, позната и како Uffiliates.

И додека има многу придружни програми од многу онлајн казина, ова конкретно доаѓа со различна димензија која секој би се мачел да ја најде на друго место. Некои од карактеристиките што ја прават програмата Uffiliates одлична вклучуваат обемен маркетинг материјал и широк опсег на платежни системи. Доаѓа и со под-придружна програма, која гарантира до 20 $ CPA или до 5% удел во приходот.