Најдобрите YakoCasino Affiliates Онлајн Казино s

Филијалата на онлајн казино програмите се маркетинг стратегија поставена од казината за да го промовираат нивниот бизнис (казината). И со оглед на тоа што пејзажот на онлајн казиното стана тежок (да, незгоден затоа што е толку конкурентен), ниту едно казино не сака да биде оставено. YakoCasino е едно од оние онлајн казина со остри умови зад нивните операции.

Операторите на ова казино решија да го смислат она што е познато како YakoCasino Affiliates, програма која им овозможува на клиентите на казиното да заработат пари или со упатување нови играчи или со промовирање на казиното на нивните сајтови и блогови. Според оваа програма, играчите имаат право на учество до 40% од приходите месечно.