Ecopayz за онлајн депозити и повлекувања во казино

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer

Ecopayz е еден од најдобрите начини на плаќање преку Интернет, особено за депозити и повлекувања во онлајн казина. Станува збор за е-паричник кој им овозможува на корисниците да вршат трансакции на онлајн активности без да внесуваат информации за нивната кредитна картичка или банкарски податоци.

Ако сакате да научите како да правите депозити или повлекувања во онлајн казина користејќи Ecopayz, вие сте на вистинското место. Еве опширно објаснување за тоа како можете да го користите Ecopayz за депозити и повлекувања на онлајн казино, вклучувајќи водич чекор-по-чекор и основни информации како минимални и максимални износи за депозит/повлекување.

Ecopayz за онлајн депозити и повлекувања во казино

Ecopayz казино депозити

Пред да учествувате во некои активности во казино и да ги повлечете вашите добивки, мора да направите некои депозити. За среќа, користењето на Ecopayz за правење депозити во онлајн казина е многу лесно. Еве длабинско објаснување за депозитите во казиното Ecopayz.

Ecopayz нуди неколку методи за депонирање средства во вашиот Сметка на е-паричник на Ecopayz. Три од најчестите опции вклучуваат локални депозити, меѓународни банкарски депозити и депозити со кредитна/дебитна картичка.

Без оглед на методот, треба да поврзете банкарска сметка или кредитна картичка со Ecopayz. За да го направите тоа, најавете се на вашата сметка на Ecopayz, изберете ја опцијата „Bank accounts & cards“, изберете дали сакате да поврзете картичка или банкарска сметка и на крајот, внесете ги деталите за картичката или банката што сакате да ја поврзете.

Откако ќе поврзете или картичка или банка, можете да продолжите со правење депозити. Еве целосно објаснување за тоа како да ја финансирате вашата сметка на Ecopayz користејќи ги сите тие методи.

Правење локален депозит на вашата сметка на Ecopayz

За да депонирате средства на вашата сметка на Ecopayz, започнете со најавување на вашата сметка. Откако ќе се најавите, изберете ја опцијата „Депозит средства“ од менито, а потоа изберете ја картичката „Опции за локални депозити“.

Сега, изберете го бројот на сметката за сметката на Ecopayz во која сакате да финансирате или да вложувате депозити. Откако ќе го изберете бројот на сметката, ќе видите список со опции за депозит. Од таа листа, изберете опција што сакате да ја користите.

Откако ќе изберете опција за депозит, внесете ја сумата што сакате да ја депонирате. Откако ќе го внесете износот на депозитот, кликнете на копчето „Продолжи“ за да продолжите.

Погледнете ги сите детали за депозит што сте ги внеле и уверете се дека сè е точно. Ако не гледате грешки, кликнете на копчето „Потврди“. После тоа, следете ги едноставните упатства на екранот за да го завршите процесот на депонирање.

Финансирање на вашата сметка на Ecopayz со помош на меѓународен банкарски трансфер

За да ја финансирате вашата сметка на Ecopayz користејќи го методот на меѓународен банкарски трансфер, најавете се на вашата сметка и изберете ја опцијата „Депозити средства“ од менито. После тоа, изберете ја опцијата „Меѓународен банкарски трансфер“.

Слично на претходниот метод, изберете ја сметката Ecopayz што сакате да ја вложите. После тоа, изберете ја валутата на вашиот депозит. Конечно, мора да ја завршите трансакцијата од вашата банкарска сметка. Додека ја завршувате трансакцијата преку вашата банкарска сметка, користете го референтниот број како референца за плаќање во деталите за трансферот.

Правење депозити на вашата сметка на Ecopayz со помош на кредитна/дебитна картичка

Процесот за финансирање на вашата сметка на Ecopayz со користење на вашата кредитна картичка е сличен на оние споменати погоре. Најавете се на вашата сметка, кликнете на опцијата „Депонира средства“, потоа на опцијата „Кредитна картичка“, изберете ја кредитната картичка од која сакате да депонирате средства, поставете ја сумата што сакате да ја депонирате и кликнете на копчето „Продолжи“. Конечно, кликнете на „Потврди“ откако ќе се уверите дека сите информации што ги внесовте се точни.

Поврзување на вашата сметка на Ecopayz со вашата сметка на онлајн казино

Сега кога ја финансиравте вашата сметка на Ecopayz, можеме да продолжиме со депонирање на некои средства во казино Ecopayz. Пријавете се во казиното што сакате да направите депозити и одете во делот за депозити. Изберете Ecopayz како опција за депозит и внесете го износот што сакате да го депонирате. Можеби ќе треба да ја изберете и валутата.

Откако ќе ги внесете сите тие информации, кликнете на копчето „Продолжи“ или „Продолжи“. Ако го направите ова, ќе ве пренасочи на вашата сметка на Ecopayz, каде што треба да ја овластите трансакцијата со депозит. После тоа, износот ќе се префрли на вашата сметка во казино и можете да започнете со обложување.

Минимални и максимални износи на депозит со Ecopayz

Ограничувањата за максималните и минималните депозити што можете да ги направите преку вашата сметка на Ecopayz зависи од нивото на вашата сметка. Покрај нивоата, сметките на Ecopayz имаат друга класификација наречена Франција која има посебни лимити.

Прво, нема ограничувања за минималниот депозит на онлајн казино Ecopayz. Максималниот лимит за единечна трансакција во готовина за онлајн казино Ecopayz е 285 УСД за сметки на Сребрена, 575 УСД за сметки Gold/Platinum/VIP и 575 за француски сметки. Максималните лимити на трансакциите за едно купување и дневно купување се 4.610 УСД за сметки на Сребрена, 5.540 за злато/платина/ВИП и 5770 за Франција. За целосните детали за лимитите на трансакцијата, можете да ја проверите веб-страницата на Ecopayz.

Чекор-по-чекор водич за депонирање средства со Ecopayz

Префрлањето средства на вашата сметка на онлајн казино преку Ecopayz е едноставно. Сепак, може да изгледа сложено за почетници кои никогаш порано не го направиле тоа. За да ви помогнеме со тоа, еве чекор-по-чекор водич кој објаснува како да депонирате средства во онлајн казино користејќи Ecopayz.

 • Чекор 1: Финансирајте ја вашата сметка на Ecopayz со точниот или повеќе износ што сакате да го депонирате на вашата сметка на онлајн казино.
 • Чекор 2: Пријавете се во онлајн казиното каде што сакате да префрлите средства.
 • Чекор 3: Одете во делот за депозит во казиното.
 • Чекор 4: Изберете Ecopayz од листата на достапни опции за депозит.
 • Чекор 5: Изберете ја валутата, доколку е потребно.
 • Чекор 6: Внесете го износот што сакате да го депонирате.
 • Чекор 7: Кликнете на копчето „Продолжи“ или „Продолжи“.
 • Чекор 8: Ќе бидете пренасочени на страницата на вашата сметка на Ecopayz откако ќе кликнете на копчето „Продолжи“. Овластете ја трансакцијата на депозит од вашата страница на сметката Ecopayz.
 • Чекор 9: По потврдувањето на депозитот, средствата ќе се префрлат на вашата сметка на онлајн казино.

Повлекување средства со Ecopayz

Така, направивте депозити во онлајн казино и акумулиравте некои добивки. Сега, веројатно размислувате да повлечете средства од онлајн казиното. За да ви помогнеме во тоа, еве детално објаснување за сè што треба да знаете за повлекување средства со Ecopayz.

За да повлечете средства од вашата сметка на онлајн казино користејќи Ecopayz, прво треба да се најавите во казиното, а потоа да отидете во делот за повлекување. После тоа, изберете Ecopayz како метод за повлекување.

Додека го правите првото повлекување, мора да имате на ум две работи. Прво, можеби ќе треба да изберете и валута. Второ, можеби ќе треба да поминете низ процес на верификација за да може казиното да потврди дека всушност вие го правите повлекувањето.

Откако ќе го поминете процесот на верификација, внесете ја сумата што сакате да ја повлечете од казиното и кликнете на Продолжи или Продолжи. Износот за повлекување ќе се кредитира на вашата сметка на Ecopayz во роковите за обработка споменати од казиното.

Време на обработка за повлекувања на Ecopayz

Во просек, повлекувањата што ги правите од онлајн казино на вашата сметка на Ecopayz ќе траат од 1 до 4 работни дена. Иако ова не се случува многу често, постои можност вашето повлекување да се одложи.

Ако вашата сметка на Ecopayz не е кредитирана во рок од четири дена од започнувањето на повлекувањето, испратете е-пошта на Ecopayz во врска со проблемот. Не заборавајте да вклучите копија од налогот за плаќање. Претставник на Ecopayz ќе ве контактира наскоро откако ќе ја прими вашата е-пошта. Не мора да се грижите за губење на вашите пари бидејќи Ecopayz е еден од најбезбедни начини на плаќање таму.

Со тоа, треба да имате на ум дека додека иницирате а повлекување од онлајн казино, тие ќе ги спомнат времињата на обработка на секој метод на повлекување. Од таа причина, времето на обработка може да варира во зависност од онлајн казиното.

Минимални и максимални износи за повлекување со Ecopayz

Кога ги повлекувате вашите добивки од онлајн казино на вашата сметка на Ecopayz, се применуваат некои ограничувања во зависност од нивото на вашата сметка. Слично на Казино депозити на Ecopayz, не постои ограничување за минималната трансакција за повлекување.

Максималниот лимит за единечна трансакција е 2.771,03 УСД за сметките на Silver и 1.108.413,29 УСД за сметките Сребрена, Златна, Платинум и ВИП. За повеќе детали за максималните и минималните лимити на трансфери, можете да ја проверите веб-страницата на Ecopayz.

Чекор-по-чекор водич за повлекување средства со Ecopayz

За да ви помогнеме да го разберете процесот на повлекување во онлајн казината, еве целосен водич чекор-по-чекор кој објаснува како да направите повлекувања од онлајн казина користејќи Ecopayz.

 • Чекор 1: Пријавете се во онлајн казиното од каде сакате да повлечете средства.
 • Чекор 2: Одете во делот за повлекување на казиното.
 • Чекор 3: Поминете низ процесот на верификација ако првпат повлекувате средства од тоа онлајн казино.
 • Чекор 4: Изберете Ecopayz од листата на достапни опции за повлекување. Времето на обработка за сите опции за повлекување обично се наведени во овој дел.
 • Чекор 5: Изберете ја валутата, доколку е потребно.
 • Чекор 6: Внесете ја сумата што сакате да ја повлечете.
 • Чекор 7: Кликнете на копчето „Продолжи“ или „Продолжи“.
 • Чекор 8: Средствата ќе бидат префрлени на вашата сметка на Ecopayz во роковите за обработка споменати од казиното.
About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
За

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)

Дали Ecopayz е безбеден за употреба?

Да, Ecopayz е еден од најбезбедните и најбезбедните начини на плаќање за онлајн трансакции. Можете да го користите за депонирање средства во онлајн казина без да се грижите за безбедносни прашања. Сите ваши лични и финансиски информации остануваат заштитени благодарение на SSL.

Како да го зголемам нивото на мојата сметка на Ecopayz?

За да ја израмните вашата сметка на Ecopayz од класична на сребрена, потврдете го вашиот идентитет преку процесот на проверка на идентитетот Ecopayz. Понатамошното зголемување на нивото на вашата сметка зависи од историјата на трансакциите и активноста на сметката. Можете да ја проверите страницата за нивоа и надградби на сметката Ecopayz за целосни детали.

Може ли да го користам Ecopayz за депозити и повлекувања во онлајн казина?

Во најголем дел, да. Можете да го користите Ecopayz за да вршите депозити и повлекувања во онлајн казина. Сепак, треба да поминете низ опциите за депозит и повлекување достапни во онлајн казиното бидејќи не сите онлајн казина го прифаќаат Ecopayz како начин на плаќање. За среќа, Ecopayz е популарен и ќе го најдете во повеќето онлајн казина.

Дали треба да плаќам такси додека правам депозити или повлекувања во онлајн казина користејќи Ecopayz?

Можно е да наидете на такси додека правите депозити или повлекувања во онлајн казина преку Ecopayz. Бидејќи тие такси се различни за секое казино, ќе треба сами да ги проверите за време на процесот на депонирање или повлекување. За среќа, многу онлајн казина не наплаќаат никакви такси.

Може ли да користам Ecopayz на мојот мобилен уред за депонирање средства во онлајн казина?

Да. Ecopayz е целосно компатибилен со мобилни уреди. Ecopayz има апликации за преземање и за уреди со Android и iOS. Можете да го користите Ecopayz за да вршите депозити и повлекувања во онлајн казина од вашиот паметен телефон или таблет.

Како да креирате сметка на Ecopayz за трансакции со онлајн казино

Како да креирате сметка на Ecopayz за трансакции со онлајн казино

ecoPayz е веројатно еден од најпопуларните и еден од најдобрите начини на плаќање преку Интернет. Користењето на дигитален паричник или е-паричник е многу побезбедно од користењето банкарски/кредитни картички бидејќи од вас не се бара да ги внесувате вашите банкарски информации или детали за кредитната картичка.