Националното казино го додаде Буонго Вуконг

Новости

2021-10-17

Ethan Tremblay

National Casino лансираше неверојатна слот игра наречена Booongo Wukong. Главниот лик на играта е мајмун по име Вуконг.

Националното казино го додаде Буонго Вуконг

Играчите ќе го видат лицето на Вуконг на ролната и ако го видат лицето на Вуконг на вистинските места, ќе бидат благословени со награди.

Пред да се преселите во делот Играј, еве ја врската за луѓе кои сакаат да ја проверат листата на некои од најдобрите онлајн казина.

Играње

Играта на Буонго Вуконг не е комплицирана. На почетокот на играта, целта на играчот е да слета на три небесни сводови на макари 2,3 и 4.

Откако играчот ќе ја постигне оваа цел, ќе го активира режимот Казино врти. Откако ќе се активира режимот, играчот ќе добие 8 вртења. Ако играчот не слета на уште три лакови, нивниот ред ќе заврши.

Но, постои уште еден начин за зголемување на вртењата. Ако играчот добие 6 скапоцени камења во еден обид, ќе го активира режимот наречен режим на задржување и победа. Во овој режим, играчот добива и 3 вртења.

Имањето повеќе вртења е секогаш добро. Колку повеќе вртења добива корисникот, се зголемуваат неговите шанси за слетување на повеќе скапоцени камења или мистериозни елементи, што ќе му донесе награди. Имајќи го кажано тоа, тоа не значи дека играчот не може да добие големи награди во само 8 вртења.

Всушност, ако играчот добие скапоцени камења на сите 15 слотови, тој ќе го достигне Големиот Џекпот кој вклучува 5.000x.

Награди

Овој дел ќе се фокусира на наградите вклучени во Booongo Wukong и количината на монети што корисниците можат да ги користат за да направат облог.

За да ја игра оваа игра, играчот треба да користи монети. Овие монети вредат пари во вистинскиот свет. Минималниот износ на монети што играчот може да ги искористи за да постави облог е 25 монети. Тие вредат 0,25 долари. Максималниот износ што играчот може да го искористи за обложување е 60 долари.

Сега со тоа опфатено, ајде да разговараме за која цена. Цената што играчите можат да ја заработат може да биде само неколку долари. На другиот крај од спектарот, играчот може да очекува да заработи 5.000x.

Играчите ја добиваат оваа награда кога ќе го постигнат Големиот Џекпот. Веќе е споменато како играчите можат да го добијат Големиот Џекпот.

Вистинското прашање е колку вреди 5.000 пати во реалниот свет? Па, да речеме само кој ќе го погоди Големиот Џекпот е исклучително среќен син на пиштол.

Зошто? Бидејќи Гранд Џекпот вреди 300.000 долари.

Карактеристики

Booongo Wukong има некои прекрасни карактеристики. Една од неверојатните карактеристики е самиот Вуконг. Лицето на Вуконг се појавува на макари.

Симболот Вуконг е највисокиот симбол за плаќање во играта. Играчот кој гледа различни симболи на Вуконг во својот слот, може да добие дури 12 пати влогови за комбинација од пет. Дополнително, овој симбол работи како замена за помагање во формирањето на сите комбинации на играта.

Scatter е уште една неверојатна карактеристика на оваа слот игра. Играчот кој ќе добие 3 скетери заработува 8 вртења. Дополнително, четирите најниски бонуси се отстрануваат за сите 8 вртења, затоа шансите играчот да постигне малку поголеми бонуси значително се зголемуваат.

Последната, но не и најмалку важна карактеристика на листата е Hold & Win. Играчите ја активираат оваа функција кога ќе слетаат 6 или повеќе симболи за пари. Тоа им дава на играчите 3 вртења. Колку повеќе се вртите, толку се поголеми шансите да освоите повисоки награди.

Но, тоа не е се. Откако ќе се активира функцијата Hold & Win, ако играчот добие макар и еден симбол за пари во едно од 3-те вртења, тој ги ресетира вртењата.

Оваа одлика продолжува да работи додека играчот не го постигне Големиот Џекпот или не остане без вртења.

Тема и дизајн

Играта има азиска тема. Вуконг е многу популарен лик во Кина. Од деца до постари, сите се запознаени со Вуконг. Што се однесува до дизајнот, тој е прилично ефикасен и неверојатно убав изглед.

Најнови вести

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership
2022-09-24

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership

Новости