Онлајн Казино Bitcoin

Измислен во 2008 година од непознато лице или група луѓе по име Сатоши Накамото, Биткоинот (BTC) е најпопуларната криптовалута. За почеток, ова е децентрализирана дигитална валута која може да се испрати од еден до друг потрошувач преку биткоин мрежата P2P.

Биткоинот денес е популарен метод за повлекување на повеќето казина. На Online CasinoRank, го препорачуваме овој крипто поради неколку причини. Трансакциите со биткоин остануваат приватни, па играчите кои сакаат да се коцкаат анонимно имаат решение бидејќи криптото не е регулирано од властите. Што повеќе? Повлекувањата на биткоинот се брзи, а трансакциските трошоци се помали.

Онлајн Казино Bitcoin