Најдобрите 7StarsPartners Онлајн Казино s

7StarsPartners е онлајн казино и спортски книги придружна програма која е основана во 2016 година. Има повеќе од 5.000 подружници и соработува со над петнаесет брендови кои веќе се на листата на најдобрите сајтови за коцкање опслужување на играчи ширум светот.

7StarsPartners е популарен меѓу ентузијастите на казино бидејќи нуди одлични поволности. На пример, таа секогаш ги плаќа своите филијали навреме преку преку педесет платежни системи; На еден е да го избере методот што најмногу им одговара. Исто така, секој партнер има поддршка од посветен менаџер на партнери подготвен да одговори на секое прашање. Покрај тоа, нивната страница е достапна на 12 јазици, сместувајќи филијали од различни делови на светот.