Најдобрите Campeon Gaming Partners Онлајн Казино s

Барате да заработите пари со а казино придружна програма што е изградено од страстен, креативен тим? Campeon Gaming Partners е лидер во оваа област. Има марки на казино кои нудат плејада на волшебни игри, ангажирање на играчите и врвен дизајн. Campeon Gaming им обезбедува на своите подружници алатки за кампањи со висока конверзија, детално известување и неограничен приход.

Провизијата на филијали за упатувања на играчи започнува со 35% удел на приходите до 55% и повеќе, сè додека нето приходот на упатените играчи продолжува да се зголемува. Campeon Gaming гарантира дека сите нејзини филијали ќе ја добијат најдобрата грижа со искоренување на негативните преноси на секој крај на месецот.