Најдобрите Chilli Partners Онлајн Казино s

Еден од онлајн казино придружни програми која на своите партнери им нуди непобитни придобивки од денот на регистрацијата е Chilli Partners. Има тим од посветени филијали менаџери кои ги советуваат партнерите како да заработат од понудите за коцкање. Исто така, го споделува своето длабинско искуство за подружниците да го следат нивниот успех.

Подружниците на Chilli Partners имаат пристап до пакет на најсовремени алатки за известување кои се сигурни и прифатливи за корисниците. На онлајн казино affiliate програмата обезбедува нејзините филијали да започнат нов месец без негативен пренос. Тие исто така имаат право на флексибилни провизии кои се до 50% во уделот на приходите. Ова може да трае доживотно се додека упатените играчи продолжуваат да депонираат.