Најдобрите Genesis Affiliates Онлајн Казино s

Genesis Affiliates ги поздравуваат веб-администраторите ширум светот на нивниот мулти-производ казино придружна програма. Со оваа програма, подружниците можат да почнат да заработуваат големи во три едноставни чекори - придружете се, промовирајте и заработувајте. Процесот на поставување на сметката е лесен и филијалите можат да го следат нивниот успех на упатувањата на играчите. Тогаш голема работа - заработување пари веднаш.

Со 50-годишно искуство во индустријата за игри, Genesis Affiliates толку многу се грижи за своите филијали што нудат 35% минимален удел на приходите и 2,5% доживотна провизија. Брендовите на казина Genesis имаат профитабилни иницијативи со високи стапки на конверзија. Севкупно најдобро, филијалите добиваат брзи исплати секој месец без негативен пренос.