Најдобрите iGaming Partners Онлајн Казино s

iGaming Partners е водечка програма која им овозможува на подружниците да промовираат четири од најисклучителните онлајн казина во коцкарската сцена денес. Еден од нив е CasinoEstrella, чија целна публика се ентузијасти на казино што зборуваат шпански. Другиот е Lucky31, кој може да се пофали со разновидна колекција на казино игри и главно се грижи за играчи во Скандинавија и Европа.

Филијалите на iGaming Partners можат да ги пласираат и Dublinbet и CasinoExtra, кои имаат над 500 игри за коцкарите да ги истражуваат. Ова iGaming придружна програма врши плаќања до 10-ти секој месец, така што подружниците можат да ги користат своите тешко заработени пари како што сакаат. Исто така, создава сопствени маркетинг алатки за да им овозможи на своите членови да ја зголемат својата заработка.